Chiar daca mai avem de asteptat cateva zile vizita lui Mos Craciun, in seara aceasta Mos Nicolae e pregatit sa ne viziteze, asa ca trebuie sa ne pregatim de vizita lui din noaptea aceasta.

Cu totii stim ca Mos Nicolae este foarte darnic, mai ales cu dulciuri, atat pentru copii cat si pentru cei mari.

Acum ca suntem parinti, cand ne uitam la copiii nostri, retraim cu mare bucurie toate acele momente din ziua lui Mos Nicolae ce ne faceau atat de fericiti in copilarie. In fond fiecare adult vor avea intotdeauna in sufletul sau si o particica de suflet de copil, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna.

Cei mici cu siguranta si-au facut planuri mari pentru noaptea lui Mos Nicolae si si-au spalat, dat cu crema, lustruit si aranjat ghetutele cele mai frumoase pentru a fi umplute cu darurile mosului, este important ca si tu sa le urmezi exemplu si sa pregatesti ghetutele pentru Mos Nicole.

Daca tot a sosit zapada pentru cei mici sunt perfecte o pereche de cizme pentru zapada.

Dar si mamici au nevoie de o pereche de ghetute noi, asa ca poate ar fi bine sa iti daruiesti o pereche de ghete compensate cu cusaturi tighel pe exterior si cu un frumos efect plisat, cu brida fantezie pe glezna cu catarama din metal, iar pentru iubitul tau poti sa cumperi o pereche de ghete din piele imblanite care nu numai ca il vor impresiona pe Mosul Nicolae (si poate va lasa si mai multe daruri), dar vor fi si foarte utile pentru frigul si zapada din aceasta iarna.

ghetute pentru Mos Nicolae

Stiu ca ai fost cuminte, Mos Nicolae te va rasplati pe masura!

Dar trebuie sa ai ghetele pregatite!

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole