Exista numeroase momente in care copiii dumneavoastra trebuie sa participe la anumite evenimente sau serbari scolare iar pentru acest lucru au nevoie de un costum special. Daca se intampla destul de des sau daca aveti mai multi copiii care au nevoie de asa ceva, atunci cu siguranta un sfat in privinta alegerii unui costum special pentru astfel de evenimente nu strica.

Serbarile scolare reusite

In privinta serbarilor realizate la scoala, dar si in tabere sau la anumite aniversari ale prietenilor sau rudelor, puteti opta pentru alegerea unui costum de serbare foarte reusit si puteti alege dintr-o gama foarte variata de produse. Alegerea unui costum de serbare trebuie sa se faca in primul rand dupa criteriul tematicii care s-a ales, iar aici avem mai multe variante posibile. Daca copiii dumneavoastra vor participa la o serbare cu tematica benzilor desenate sau a super eroilor, vor putea purta foarte usor costume care ii vor transforma automat in Superman, Batman, Darth Vader, Peter Pan sau in orice alt personaj de benzi desenate sau de filme animate doresc. O tematica legata de istorie ii poate transforma foarte usor pe acestia in ofiteri de armata, in regi, capetenii ale indienilor sau chiar faraoni, daca cei mici sunt pasionati de astfel de personaje. Chiar daca se incadreaza in partea de povesti, cele mai des utilizate costume serbare sunt cele de printi si printese, iar aici cu siguranta veti gasi o gama foarte variata de costume de forme, nuante variate si care mai de care mai complex realizate. Din aceeasi categorie, baietii pot opta fie pentru costume de pirati sau Robin Hood sau pentru cele care ii transforma in crai si printi.

In situatia in care, de exemplu, profesorii sau educatorii stabilesc ca si tematica pentru serbarea de sfarsit de an realizarea unor scenete sau transpunerea unor povesti sau povestiri, variantele de costume de serbare cuprind si modele precum cele de animale, precum leu, oaie, tigru, modele de flori precum ghioceii, dar chiar si diverse gaze precum gargaritele.

costume carnaval

Nu doar serbarile sunt importante

Desi intrata mai nou in istoria sau in tendintele petrecerilor si sarbatorilor, Halloween-ul a castigat din ce in ce mai mult teren si o popularitate din ce in ce mai mare atat in randurile adultilor, cat si in randul copiilor. Pentru astfel de momente sau de situatii, puteti foarte usor sa va orientati cu privire la ceea ce pot deveni copiii dumneavoastra pentru o astfel de petrecere cu ajutorul unui costum deosebit. Costumele de Halloween sunt de regula o ilustrare a unor personaje mai putin utilizate, dar si asa gasim in aceasta situatie costume precum cele de doctori sau cele de pirati si clovn care pot fi utilizate si pentru petreceri sau serbari organizate cu alte ocazii. Daca nu vreti sa optati pentru un costum de Halloween pe care sa il poarte si in alte situatii sau la alte evenimente, aveti la dispozitie modele de costume precum cele de dovleac, cele de vrajitor sau chiar cele de vedete rock modele care pot fi gasite si la magazinul BrunoFunnyShop. Pentru cei care doresc sa fie si mai inspaimantatori sau care vor ceva cu adevarat deosebit, pot opta pentru costume de Halloween de zombie, de vampir, de Dracula sau costume pe post de schelet. De stiut este faptul ca aceste costume Halloween BrunoFunnyShop reusesc sa reprezinte spiritul sarbatorii pentru care se poarta, iar, cu cat sunt mai inspaimantatoare, cu atat si conditiile sarbatorii sunt indeplinite.

Atat in cazul costumelor de Halloween, cat si a celor de serbare, trebuie sa tineti cont si de faptul ca acestea trebuie insotite de un machiaj pe masura care sa sublinieze ceea ce reprezinta costumele si sa le puna in evidenta. In afara de acest aspect, mai aveti un sigur criteriu la care sa fiti atenti si acesta este legat de dimensiunea pe care costumele trebuie sa o aiba, astfel incat copilul dumneavoastra sa se simta in largul lui. Importanta acestui motiv este data de timpul pe care il va petrece in costumul de serbare, atat la repetitii, inainte de inceperea festivitatii efective, cat si pe toata durata festivitatii. Totodata, odata imbracat in costumul de Halloween, copilul va trebui sa se simta confortabil pe toata durata plimbarilor pe la rude sau prieteni, daca va fi cazul, cat si daca trebuie sa participe la o festivitate organizata pe aceasta tema sau in aceasta perioada.

Indiferent de motivele pentru care cautati un anumit costum, oferta este foarte diversificata si materialele folosite sunt foarte variate, astfel incat sa corespunda tuturor nevoilor si criteriilor, iar preturile de achizitie variaza pentru a fi pe placul fiecarui buzunar.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4