Marks Organics a luat nastere odata cu experienta mea de mama, alaturi de fiul meu Mark.

Sistemul clasic de infasare  mi s-a parut ineficient si incomod pentru un micut, mi-am dorit sa existe o metoda care sa usureze munca noastra, a mamicilor si sa revolutionize metoda clasica de infasat folosita de iubitele noastre mame si bunici. Aveam mai multe nemultumiri legate de metoda clasica de infasare si am incercat un produs asemanator cu Coconul by Marks Organics, dar nu m-a multumit pe deplin. In cazul produsului folosit de mine un inconvenient major era materialul, deoarece produsul pe care il foloseam era fabricat dintr-un material prea gros, iar varianta de vara a saculetului era prea subtire pentru luna Decembrie. Un alt dezavantaj il reprezenta sistemul de inchidere, era prea amplu, mi se parea oarecum nesigur tinand cont ca nu se mula cum ar fi trebuit si bebe nu se simtea confortabil.

cocon Marks Organics

Am inceput sa conturez ideea unui produs ideal pentru bebelusul meu, un sistem de infasat in strat dublu de bumbac pentru a putea fi folosit indiferent de conditiile de clima sau anotimp, cu un sistem dublu de inchidere pentru siguranta.

Astfel va recomand cu incredere Coconul by Marks Organics, varianta imbunatatita a vechiului sistem de infasare, design nou ce recreeaza confortul si siguranta bebelusului din burtica mamei prin sistemul "hug me" (sistem dublu de inchidere laterala). Este un sistem de infasare inovativ, fabricat din bumbac de calitate superioara, un produs durabil si rezistent la multiple spalari. Ajuta la reducerea colicilor prin presiunea usoara asupra abdomenului bebelusului, previne zgarierea faciala si ajuta la reducerea colicilor prin presiunea usoara asupra abdomenului bebelusului. Studiile realizate de catre pediatrii americani au demonstrat ca acest sistem de infasat ajuta bebelusii sa aiba un somn mai linistit si reduce riscul SMSS.

Sistem Hug Me de infasare a bebelusului Marks Organics

Instructiuni de folosire cocon:

  • A se spala produsul inainte de prima utilizare conform instructiunilor de pe eticheta
  • Pozitia corecta pentru somnul bebelusului recomandata de catre medicii pediatri este pozitia culcat pe spate
  • Imbracati lejer bebelusul inainte de culcare pentru a preveni supraincalzirea acestuia. Recomandam Pampers & Cocon pe timpul verii si Pampers, body/pijama & Cocon pe timpul iernii
  • Renuntati la folosirea paturilor aditionale, perne, jucarii, de plus pentru a evita pericolul de sufocare

sistem de infasare Marks Organics

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4