Inca de la inceput, specialistii ne avertizeaza ca nu exista nicio anumita modalitate de a alege carucioarele pentru copii. In acest moment sunt pe piata sute de tipuri diferite de carucioare disponibile pentru copii, unele mai bune decat altele. Dar parintii inca se intreaba daca exista totusi o modalitate prin care pot gasi un carucior in functie de nevoile fiecaruia.

Caracteristicile carucioarelor precum si preturile acestora variaza destul de mult. Cu toate acestea, nu e bine sa pierdem din vedere un aspect foarte important si anume calitatea!

Pasul 1 - Research pe Internet

Utilizati Internetul pentru a obtine informatii cu usurinta online. Puteti verifica siturile producatorilor pentru a vedea daca magazinele online va spun adevarul si produsele pe care acestea le vand sunt de incredere. Unul dintre cel mai bine dotate magazine online de la noi cu carucioare pentru copii este Bekid.ro.

Pasul 2 - Intrebati-va prietenii

Prietenii pot avea o multime de informatii importante pentru dvs, mai ales daca intentionati sa cumparati acelasi tip de carucior ca ei. Ei va pot spune care sunt punctele forte si care sunt cele slabe ale produsului.  Iar un prieten adevarat cu siguranta va va lasa sa incercati caruciorul pentru a vedea daca este cu adevarat exact ceea ce va doriti.

Pasul 3 - Vizitati magazine de profil

Adresati-va personalului din magazin pentru a va permite sa incercati un carucior. Testati manevrabilitatea acestuia, desfaceti-l. Cat de greu se pliaza? Puteti sa il ridicati?

Cum sa aleg carucioare pentru copii

Pasul 4 - Garantia

Acesta este un element extrem de important. In cazul in care producatorul are incredere in carucior, acesta va oferi o garantie pe termen lung. Producatorii nu se asteapta ca produsul sa se rupa in perioada de garantie. Verificati ceea ce nu este acoperit de garantie. Furtul si unele tipuri de alte daune ar putea fi neacoperite.

Pasul 5 - Review-urile de pe Internet

Pentru a afla ce cred oamenii de fapt despre carucioare pentru copii, comentariile online sunt cele mai sincere. Parintii scriu pe Internet evaluarile lor pentru carucioarele pe care le detin, astfel incat alte persoane sa le poata studia. Cele mai multe persoane sunt sincere cu privire la descrierile pentru diferitele caracteristici ale carucioarelor pentru copii, cum ar fi manevrabilitatea, confortul, accesoriile, dimensiunea, etc.. Este deosebit de important ca dvs sa cititi informatiile de acest gen dupa ce testati si dvs produsul. 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole