Ştii care sunt noile multivitamine pentru copii de la CaliVita?

Daca nu ai aflat de ele. Permite-ne să îţi prezentăm Gummy Kids!

Tabletele amuzante, colorate, în formă de dinozauri sunt făcute din gelatină, fiind astfel uşor de mestecat.

Gustul lor plăcut este dat de amestecul natural de portocale, vişine şi fructe de pădure.

Ştiu cât de important este acest lucru pentru tine, aşa că te putem asigura că tabletele nu conţin coloranţi sau arome artificiale, culoarea şi aroma lor fiind obţinute prin metode natuale.

gummy kids CalivitaProdusul nostru conţine vitaminele şi mineralele care ajută la dezvoltarea copiilor noştri şi a mecanismului de apărare a organismului lor. Am adăugat vitaminele A, C, E, B6, B12, acid folic, biotionă, acid pantotenic, iod, zinc şi cea mai activă formă a vitaminei D, vitamina D3, deoarece are un efect benefic asupra dezvoltării oaselor şi muşchilor şi a funcţionării sistemelor nervos şi imunitar, putând reduce riscul apariţiei diabetului la copii.

Ţi-am promis un cadou! Si ne tinem de cuvant: la fiecare Gummy Kids cumpărat primeşti un abţibild.

De ce sunt speciale aceste abțibilduri?

Fiindcă se pot lipi de câte ori vrei. Le poți lipi în baie, pe faianță, pe fereastra de la camera copiilor, pe geamul mașinii sau pe orice foaie de hârtie lucioasă. Colecția cuprinde 10 dinozauri, așa că vei avea o surpriză de fiecare dată când cumperi o nouă cutie.

Nu trebuie să aștepți prea mult pentru Gummy Kids, iar așteptarea face toți banii. îți vom dezvălui în următorul e-mail ce ofertă excelentă avem pentru tine!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole