De multe ori adultii sunt pusi in dificultate atunci cand trebuie sa aleaga o jucarie pentru o fetita. Desi o papusa este o jucarie clasica destinata fetitelor, exista o diversitate de posibilitati pentru alegerea unei jucarii. In primul rand, trebuie sa tinem seama de varsta acesteia in cazul alegerii unei jucarii potrivite. O alta caracteristica pentru alegerea reusita a unei jucarii o reprezinta aspectul exterior, trainicia ei si nu in ultimul rand sa nu fie zgomotoasa. Daca doriti sa alegeti o jucarie care sa intruneasca aceste calitati va invitam sa accesati nichiduta.ro, de aici am ales jucariile pentru fetite prezentate in acest articol.

Pentru a va ajuta in alegerea unei jucarii adecvate, va sugeram cateva variante posibile pe care le puteti comanda on line pentru fetite cu varste intre 1-3 ani, livrarea facandu-se in 2-3 zile de la data comenzii, iar plata se face la primirea produsului.

Idei de jucarii pentru fetiteCred ca fiecare parinte s-ar bucura daca fetita ar primi o jucarie creativa prin care sa aiba posibilitatea sa-si dezvolte capacitate, competente si implicit sa-si dezvolte increderea in sine. In aceasta categorie veti descoperi o diversitate de jucarii potrivite fetitelor cu varste de 1-2 ani sau chiar mai mari.

Pentru fetitele mici o alegere potrivita ar putea fi: ”Casuta cu forme” realizata in culori vii, cu elemente mari, detasabile, care permit manipularea in siguranta, invatarea culorilor si a formelor din lumea inconjuratoare. Materialul de plastic dur rezista la socuri mecanice, igiena acesteia se pastreaza prin spalare ori de cate ori este nevoie si poate fi utilizata atat in interior, cat si pe terase, in curti sau in cadite cu apa.

Jucarii pentru fetite

O alta jucarie adecvata varstei de pana la 3 ani este “Masuta Safari Sounds” ce permite sase tipuri de activitati adecvate acestui nivel de varsta. Suportul rezistent permite amplasarea jucariei in casa sau in aer liber, iar fetita se distreaza timp indelungat dezvoltandu-si abilitatile de manipulare a obiectelor, auzul muzical, auzul fonematic prin cateva cuvinte uzuale in limba engleza, viteza de reactie in diferite situatii.

Suportul este detasabil, astfel incat jucaria sa poata fi utilizata si in patut, pe covor sau pe iarba. Aceasta jucarie functioneaza cu 3 baterii incluse.

 

 

Telefon multifunctional Be Smart

Pentru aceeasi categorie de varsta puteti alege “Telefonul multifunctional Be Smart” care permite manipularea unor forme geometrice cu dimensiuni adecvate, dar si o joaca interactiva cu ajutorul receptorului cu care cea mica va “vorbi” cu mama, dar va asculta si cantecele vesele, sunete emise de animale, dezvoltandu-si atentia, auzul muzical si fonematic. 

O alta jucarie destinata fetitelor cu varsta de pana in 3 ani este “Gentuta”, care le permite dezvoltarea logicii prin asezarea elementelor in spatiile adecvate; invatarea culorilor de baza; dezvoltarea abilitatilor motrice ai muschilor mici ai mainii.

 

 

Set de joaca Piata Little People

Pentru fetitele trecute de 3 ani, o jucarie interactiva potrivita este “Piata Little People” care are o gama mare de accesorii: legume, cos de cumparaturi, roti mobile cu fructe, frigider si mijloc de transport al cumparaturilor.

Acest joc viu colorat poate fi utilizat de nenumarate ori cu scopul de a identifica si denumi fructe si legume, manipularea obiectelor, invatarea culorilor, si daca achizitionati si casuta, aceasta va emite sunete hazlii spre deliciul micutei.

 

Pentru fetitele cu varste de peste 3 ani, o jucarie interactiva care o va tine ocupata mult timp si-i va oferi posibilitatea de a scrie forme geometrice, cifre, litere, silabe, este jucaria “Leap Frog”. 

Jucarii pentru fetite - Tableta LeapFrog Explorer

Aceasta jucarie permite exersarea activitatii de scriere, prin manipularea unui creion mare, cu care, pe un ecran special poate trasa linii si puncte, deseneaza forme geometrice, cifre, litere mari de tipar, etc. Actiunile de scriere ale micilor desenatoare sunt asistate pas cu pas de punctele luminoase de pe ecran, astfel incat bucuria reusitei sa-i sporeasca increderea in fortele proprii.

Accesand on line nichiduta.ro  sau shop.mamicamea.ro veti descoperi o diversitate de jucarii si jocuri destinate fetitelor cu varste de pana in 3-5 ani prin care se joaca, dar si invata, exerseaza, dobandesc abilitati potrivite dezvoltarii armonioase a personalitatii lor.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole