Suntem conştienţi de faptul că, într-o mare măsură, aroma îi face pe copii să accepte sau nu vitaminele. Din acest motiv am decis să intensificăm şi mai mult aroma de portocale a produsului nostru Intant Formula, conceput special pentru cei mici. Nu lăsaţi astenia de primăvară să îi afecteze pe copii; Infant Formula o va combate! De ce?

  1. Fiindcă multe produse cu multivitamine pot fi consumate doar de copiii de peste 4 ani, însă noi am conceput Infant Formula atât de atent încât produsul poate fi administrat încă de la naştere şi conţine toate vitaminele necesare pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.
  2. infant formula 
     Mai multe detalii si pret!
    Fiindcă poate fi administrat în siguranţă, datorită formei sale lichide, astfel încât nu trebuie să vă faceţi probleme că poate fi înghiţit greşit sau că vitaminele pe care le-aţi dat copilului dvs. nu sunt utilizate aşa cum trebuie.
  3. Fiindcă se poate doza cu uşurinţă şi exactitate, datorită pipetei cu care este prevăzut, astfel încât nu va mai trebui să măsuraţi din ochi, să vă bazaţi pe alte recipiente pentru a măsura cantitatea de lichid, să rupeţi tableta în două sau să îi puneţi pe copii să înghită mai multe tablete deodată.
  4. Deoarece copiii îl consumă cu plăcere, datorită gustului său plăcut de portocale. Bineînţeles, nu trebuie să uităm nici trucurile tradiţionale: dacă amestecaţi produsul în mâncarea sau băutura copiilor, le puteţi introduce vitamine în organism aproape pe nesimţite.
  5. Fiindcă este practic dacă aveţi mai mulţi copii în familie. Nu îi puteţi administra bebeluşului un produs cu vitamine destinat copiilor mai mari, însă le puteţi da copiilor mai mari din vitaminele celor mici, într-o doză mai ridicată. Nu mai aveţi nevoie de mai multe cutii de vitamine în dulap. Pe măsură ce copiii cresc, puteţi creşte treptat doza, în conformitate cu nevoile acestora.

Produsele noastre le asigură copiilor dvs. vitaminele de care au nevoie pentru o creştere sănătoasă şi o dezvoltare fizică şi mentală normale. Alegeţi Infant Formula pentru copiii dvs. şi administraţi-le produsul în fiecare zi!

Atenţie! În cazul în care mama are suficient lapte, copilul trebuie alăptat până la vârsta de şase luni! Cereţi sfatul medicului pediatru dacă intenţionaţi să administraţi produsul pe o perioadă îndelungată! Produsul nu poate înlocui o alimentaţie echilibrată şi variată!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole