1. Pantofi băieţi ECCO Junior Dublin - 419,90 lei

Ce poate fi mai potrivit pentru uniforma şcolară decât o pereche de pantofi negri cu şiret, clasici? Se pot asorta atât cu pantaloni din stofă, cât şi cu blugi. Şireturile ajustabile permit o potrivire perfectă, iar talpa din poliuretan e flexibilă, dar solidă la impactul cu solul. Detaliile din cusături aduc un plus de eleganţă pentru ca băieţelul tău să fie printre cei mai stilaţi din clasă.

pantofi baieti negri

2. Ghete băieţi ECCO Biom Train Kids - 429,90 lei

Copiii cu înclinaţii spre sport vor îndrăgi aceste ghete, deoarece talpa exterioară injectată direct îi face uşori şi flexibili. În plus, căptuşeala GORE-TEX® este impermeabilă şi respirabilă, astfel încât piciorul copilului tău să nu transpire. Iar combinaţia de albastru închis cu  accente neon este în tendinţe toamna aceasta. Confortabili şi moderni!

ghete baieti

3. Cizme băieţi ECCO Bendix Junior - 549,90 lei

Pune în valoare personalitatea nonconformistă a micuţului tău cu aceste cizme în stil punk-rock. Cureluşele şi cataramele sunt la modă acum, la fel şi fermoarele - există câte unul pe partea interioară a cizmei, ceea ce le face să se fixeze perfect pe picior. Au un aspect luxos, graţie pielii din care sunt confecţionate, iar branţul este detaşabil şi poate fi înlocuit pentru confort şi igienă.

cizme baieti iarna

Mai multe modele de încălţăminte pentru copii găseşti pe www.ecco-shoes.ro şi în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole