Repede, despre ceea ce știi tu, când ar trebui să ai copilul tău antibiotice: Când sunt infecție virală sau bacteriană? Doctorul tău ar trebui să fie știe. Antibioticele ajută bacteriile omorârea, de asemenea, streptococul și tratează infecțiile bacteriene ca pneumonie, dar nu sunt ineficiente decât în ​​virale precum și varicela sau răceala banală. Se pare că sunt în totalitate copii antibiotice primare greșite împotriva unor secțiuni. Academia Americană de Pediatrie recomandă să se insiste ca medicamente să fie mai atenți antibiotice prescrierea, prescrierea lor încorectă contribuie la explozia bacteriilor rezistente la antibiotice

Sună cam sec și dur, nu-i așa? Nu lua antibiotice pentru infecții cu viruși . Dar nu e simplu de simplu. Simptomele infecții virale și bacteriene pot să fie asemănătoare. Știți că bonificați poate fi produs și de viruși și de bacterii? Și este nevoie de antibioticelor pentru tratarea unor bacterii care contribuie la crearea numărului de bacterii rezistente. Dacă Academia Americană de Pediatrie crede că ar putea prescrie prea multe antibiotice, trebuie să funcționeze părinții?

antibiotice la copii

N-o să auziţi prea des într-o unitate medicală ceea ce Dr. Theoklis Zaoutis de la Comitetul de Boli Infecţioase al Academiei Americane de Pediatrie spune. Acesta sfătuieşte părinţii să întrebe părinţii: „Vorbiţi cu doctorul dvs. şi întrebaţi – Chiar este nevoie de acest antibiotic? Care sunt riscurile şi beneficiile dacă copilul meu primeşte un antibiotic?

În afară de efectele adverse posibile tot mai numeroase ale consumului de antibiotice (tuturor ne place diareea copilului, nu-i aşa?), tabloul este mult mai mare şi este greu să decizi când ai în faţă un copil care se simte rău. Să te gândeşti la epidemia în creştere de bacterii rezistente la antibiotice. Nu ştiu voi, dar pe mine mă sperie îngrozitpr. Vreau să spun, e destul de rău că animalele pe care le mâncăm sunt în mod inutil tratate cu antibiotice (chiar, când se va termina o dată şi cu asta?). Dar ce este mai înspăimântător: bacteriile rezistente sau copilul tău bolnav rău, chiar acum?
Mă bucur că doctorul copilului meu este genul de doctor care abordează atitudini de genul „aşteptăm şi vedem”.

Cred că, probabil, aş gândi diferit dacă copilul meu nu ar avea un sistem imun robust – dar poate atunci sistemul lui imun nu ar fi robust pentru că doctorul său îl tratează prea rapid cu antibiotice. Aproape că cred că unii copii sunt prinşi într-un cerc medical dacă li se întâmplă să facă o boală respiratorie serioasă ca sugar – primesc primele doze de antibiotice şi asta pare să îi pună pe un drum pe care li se prescriu mai multe, iar ei se îmbolnăvesc şi mai des. Dar asta este doar observaţie neştiinţifică a familiilor pe care le cunosc.

Ceea ce este importantă de a fi reutilizabilă de aici este necesară pentru că medicamentele prescriu antibiotice trebuie să poată avea o conversație despre asta. Nu încercați trebuie să ne confruntăm dar să fie ferm. Este medicul sigur pentru că sunt o față cu o infecție bacteriană? Care sunt riscurile medicamentelor prescrise? Sunteți și alte cai de tratament boala? Uneori și medicii fac greșeli.

După Adriana Velez;

Sursa: http: // thestir.cafemom.com/ toddler / 164385 / what_every_parent_should_kn ow

Traducere realizată de BABY CARE SIBIU

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole