Nimeni nu este pregatit cu adevarat pentru a fi parinte. Nu exista manuale si nici cursuri care pot sa ateste calitatea de parinte. Nici macar cartile scrise pentru parinti nu sunt considerate litere de lege, ci vin doar sub forma unor sfaturi sau indrumari, pe care noi alegem sau nu sa le urmam.

Nimeni nu a pregatit o femeie pentru primele zile de dupa nastere, in care face cunostinta cu minunatia pe care a tinut-o in burtica atat de multe luni. Nimeni nu i-a spus ca va fi ca un vulcan plin de emotii, gata oricand sa explodeze, de la prea multa fericire sau stres, pentru ca o fiinta atat de fragila implica enorm de multa grija si delicatete.

Pe langa emotiile care sunt cu duiumul, o proaspata mamica incepe sa realizeze ca, din nou, corpul sau trece printr-o transfomare. Sanii incep sa devina tot mai grei si mai durerosi, iar lactatia poate aparea chiar si dupa 1 sau 2 zile de la nastere. Prima experienta legata de alaptare poate sa fie destul de „traumatizanta”, pentru ca bebelusul trage cu putere, pentru a putea reusi sa se hraneasca.

Din cauza faptului ca i se face foame mai tot timpul, in unele cazuri nici nu trece termenul mediu de trei ore dintre „mese”, o mama se poate simti ingradita. Daca se mai ia in considerare si faptul ca bebelusului ii ia aproximativ 30 de minute sa se simta satul, o mama este in permanenta alaturi de copilul sau, chiar lipita.

Totusi, o mama are nevoie si de putin timp singura, macar o ora doua pe zi. Pana la urma, trebuie si taticul sa isi faca datoria. Situatia de cele mai multe ori este insa problematica, din cauza faptului ca mama este cea care hraneste de obicei bebelusul, macar pana la inceperea diversificarii alimentatiei.

Primul an de viata - pompe san kids care

In acest caz, in care aceasta doreste sa predea macar pentru cateva ore stafeta unui membru din familie, exista solutii moderne dedicate femeilor. Cine nu a auzit pana acum de pompe de san electrice, ar trebui sa ia pe deplin in considerare aceasta optiune.

Este o modalitate eficienta si igienica de colectare a laptelui matern, pentru a putea fi consumat mai tarziu de bebelus. Si pentru ca odata cu folosirea pompei de san va fi nevoie aproape incontinuu de noi si noi biberoane, un sterilizator electric pentru 6 biberoane KidsCare KC102 va salva timp si va fi mult mai eficient decat alte metode de sterilizare folosite.

In caz ca acest domeniu, al pompelor de san electrice, care este o adevarata necunoscuta, o mica recomandare nu are cum sa strice. Pompa de san electrica Kidscare KC103 este un real ajutor pentru orice proaspata mamica, care se simte depasita de situatie in primul an de viata al bebelusului sau.

Cand tehnologia ofera atat de multe solutii ingenioase, menite sa faca viata mult mai usoara pentru fiecare in parte, nu ar fi pacat sa nu profitam de pe urma acestora? Cand a fost mai „usoara” si mai frumoasa ca pana acum cresterea unui copil sanatos si cu pofta de viata?

 

 

 

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole