a medicului de nastere printr-o operatie cezariana. Inainte de 36 de saptamani, este cateodata posibil sa intoarcem un bebelus in pozitia optima de nastere, exista mai multe tehnici si metode.

 

Pulsatilla si Natrum Muriaticum sunt doua remedii homeopate care pot ajuta la intoarcerea si pozitionarea optima a bebelusului in interiorul uterului, pregatindu-l pentru nastere.  Pulsatilla este remediul cel mai adesea utilizat pentru astfel de situatii. Un tratament care cuprinde fie doze multiple de Pulsatilla fie o doza unica, reusesc de multe ori sa intoarca un bebelus pozitionat vicios cu capul in sus intr-o pozitie craniana - cu capul in jos. Femeia gravida, in cazul in care are nevoie de Pulsatilla, va prezenta de asemenea si caracteristici mentale ale acestui remediu - dorinta de simpatie si companie, dorinta de aer curat, precum si nevoia de a se plange si de a plange. Remediul Pulsatilla stimuleaza muschii uterini.

Natrum Muriaticum este un al doilea remediu care si-a demonstrat eficacitatea in modificarea pozitiei fatului din pozitia vicioasa catre cea optima pentru nastere. Acest remediu este adesea indicat de mama care prefera sa fie singura si nu agreeaza deloc compania. Aceste mame sunt emotionale, dar doresc sa planga in singuratate. Tabloul de Natrum Muriaticum este opus celui de Pulsatilla in ceea ce priveste temperamentul gravidei.

ATENTIE!!! Toate remediile homeopatice trebuie sa va fie prescrise de catre medicul homeopat al dumneavoastra, care in urma unui consult si bazandu-se pe caracteristicile unice ale fiecarei femei, va sti sa aleaga tratamentul homeopat cel mai potrivit.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole