Unul dintre argumentele pro avort este ca copilul nenascut nu are suflet (numit si spirit, entitate), iar daca nu exista suflet nu este omucidere sau pacat. Alti ”specialisti” afirma ca abia dupa 20 de saptamani apare si sufletul, dar se pare ca realitate este cu totul alta.

 

Din anumite cercetari ale unui grup de cercetatori s-a abservat ca sufletul viitorului copil graviteaza in jurul mamei cu un anumit timp inainte de momentul conceptiei, iar in 4-10 ore de la momentul fecundarii ovulului de catre spermatozoid apare o legatura la nivel energetic intre sufletul viitorului copil si oul rezultat in urma fecundarii, din acea clipa se poate spune ca a aparut o noua viata, iar legatura dintre sufletul viitorului copil si oul creat in urma fecundarii devine stabila in 72 de ore de la nidatie, asa ca orice actiune voita care are ca obiectiv intreruperea vietii se numeste omucidere sau crima, chiar daca unora le convine sau nu acest fapt, aceasta este realitatea.

Avortul este o crima indiferent de scuzele, motivele si argumentele pe care le gasesti momentan, o viata intrerupta brutal nu poate fi reparata de nici un om de pe pamant.

Viata copilului incepe din momentul fecundarii ovulului de catre spertamtoziod

Dupa o sarcina de 8 saptamani, la ecografia 3D se observa ca acest fetus este capabil sa loveasca si sa-si stranga picioarele, sa le miste intr-o parte si-n alta, si sa-si miste bratele in sus si-n jos, inca o dovada ca viata exista si atunci.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole