Când ții dietă și te duci frecvent la sala de sport poți ajunge să ai o siluetă frumoasă. Din păcate, femeile nu au timp mereu pentru a merge la sală și uneori uită și de alte metode de îngrijire corporală, care mențin silueta. Astfel se explică de ce treptat, farmecul frumuseții naturale se pierde, devin obosite, palide, fără chef de viață. Stilul de viață stresant, poluarea, efortul pe care îl fac zi de zi, somnul insuficient, dar și alimentația nesănătoasă își pun amprenta asupra aspectul facial și corporal, pot duce la apariția unor probleme inestetice ale pielii.

Acneea devine o problemă în ziua de azi pentru femei. Orele petrecute la sala de sport pot favoriza transpirația pielii în zona superioară a spatelui și apariția acneei pe spate. Pe de altă pare, tulburările hormonale pot declanșa acneea pe față, care este la fel ca cea de pe spate și la fel de dificil de tratat.

Celulita este deranjantă pentru multe femei, mai ales că se apropie vara și ele vor să meargă la plajă, la mare. Pentru unele dintre ele acneea a devenit chiar un coșmar, pentru că pielea are un aspect urât, ca de coajă de portocală. După cum arată statisticile, mai mult de 90% dintre femei suferă de celulită, iar aceasta apare pe fondul creșterii în greutate.

Din fericire, acum există tratamente de reducere a celulitei care oferă rezultate vizibile într-o perioadă destul de scurtă de timp. Astfel de tratamente se fac la cel mai bun salon de remodelare corporală în Satu Mare care folosește tehnologii inovatoare și produse cosmetice profesionale de brand Bruno Vassari. Acestea nu produc durere și niciun alt disconfort cum se întâmplă în cazul liposucției chirurgicale.

Femeile pot fi sigure că niciun program de exerciții fizice și nicio dietă nu oferă rezultate atât de bune în eliminarea celulitei. Doar cu tratamentele de remodelare corporală (cu dispozitivul Eximia) se poate îndepărta aspectul de coajă de portocală și se poate reduce stratul de țesut adipos în exces. Astfel de tratamente se aplică pe zonele cu probleme, unde apar acumulări de țesut adipos nedorit, pe abdomen și regiunea taliei, pe picioare, coapse, fese, brațe.

masaj relaxare placut

Avantajele oferite de tratamentele de remodelare corporală sunt:

 • Reduc rapid celulita pentru că se acționează asupra stratului de țesut adipos și se realizează o decongestionare a acestuia și o distrugere a nodulilor de celulită. Celulele grase sunt transformate în acizi grași și alte substanțe care se elimină ușor din organism pe cale naturală (prin ficat, prin sistemul urinar).
 • Pielea devine mai netedă și mai tonifiată.
 • Crește circulația sângelui în vasele mici, capilare.
 • Este stimulată circulația limfatică și metabolismul.
 • Se previne atrofierea capilarelor (ce poate afecta aspectul pielii).
 • Se slăbește rapid, pe zona de tratament, iar efectul este durabil.
 • Se remodelează linia corpului, se reduc colăceii din zona abdominală.
 • Silueta devine mai fină și mai frumoasă.
 • Se reduce volumul de țesut adipos și astfel se elimină kg în plus.

Astfel de tratamente de remodelare corporală cu echipamente performante sunt atestate medical.

Pentru a avea pielea frumoasă fiecare femeie trebuie să se ocupe de îngrijirea acesteia. Pielea este afectată de stres în timpul zilei, ea este ca un scut împotriva influențelor externe, prin sistemul ei imunitar luptă împotriva radicalilor liberi și protejează celulele. Pielea are nevoie de îngrijire seara pentru ca a doua zi ea să fie frumoasă. În timpul nopții ea se relaxează dar își continuă funcțiile. Pentru a-i oferi un plus de energie pozitivă trebuie să o îngrijim cu atenție, folosind produse cosmetice naturale, profesionale, care conțin antioxidanți, vitamine, ingrediente cu efect anti-îmbătrânire.

Terapiile de înfrumusețare sunt la modă în ziua de azi

 În prezent există foarte multe terapii de înfrumusețare care folosesc produse de îngrijire pentru piele, tot felul de loțiuni și creme pentru față și corp. De asemenea, în magazinele cosmetice se comercializează produse de baie, de îngrijirea pielii și a părului, despre care se spune că sunt naturale, dar în realitate pot avea și parfumuri artificiale.

Femeile trebuie să se informeze cu privire la astfel de tratamente și să achiziționeze doar produse cosmetice de calitate, care sunt atestate clinic și testate de specialiștii esteticieni.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a avea pielea frumoasă este să-ți cunoști tipul de piele. Acest lucru este important și îl poți face singură sau cu ajutorul unui specialist dermatolog sau estetician. În acest fel vei putea ști care sunt caracteristicile pielii tale, ce produse cosmetice ar trebui să alegi și ce tratamente de înfrumusețare. Desigur această informație te poate scuti de foarte mult stres, timp pierdut fără rost, dar și de bani aruncați pe produse cosmetice nepotrivite tenului tău.

Masajul de întreținere pentru o piele mai frumoasă

 Masajul este o terapie frecvent utilizată de femei, care îmbunătățește starea de sănătate și frumusețea pielii. Specialiștii în masaj spun despre această terapie că ajută în tratamentul multor afecțiuni care pot fi psihologice sau fizice.

Masajul are numeroase beneficii asupra organismului:

 • Calmează durerile provocate de anumite suferințe.
 • Elimină tensiunea musculară din organism.
 • Îmbunătățește circulația sângelui.
 • Stimulează circulația limfei.
 • Combate constipația și indigestia.
 • Ajută în calmarea crizelor de anxietate.
 • Reduce stresul și nevoia de medicamente care se iau pentru stările de nervi.
 • Stimulează starea de relaxare în organism și somnolența.
 • Combate aspectul de coajă de portocală al pielii.
 • Are efect de creștere a imunității.
 • Oferă o stare de bine, relaxare și confort în organism.

Hidratarea pielii este importantă în orice sezon. Vara în special, pielea se usucă mai ușor și pentru a preveni aceasta trebuie folosită o cremă de față care să aibă o textură de gel hidratant, calmant. Hidratarea pielii se face în cazul unui ten deshidratat, uscat, dar și dacă tenul este gras sau mixt. Foarte eficiente pentru piele sunt serurile hidratante sau tratamentele faciale cu acid hialuronic. Astfel de seruri hidratante pot avea în compoziția lor diferite ingrediente active necesare revitalizării pielii: vitamine A, C și E, extract de ceai verde, resveratrol și altele.

Un alt lucru important în orice sezon este aplicarea unui produs fotoprotector cu factor de protecție solară SPF minim 30. Un astfel de produs poate ajuta în prevenirea unor afecțiuni cutanate și chiar a cancerului de piele.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole