cu un covor de frunze minunat colorat.

Tot toamna, natura ne ofera roadele si fructele sale, acesta fiind si anotimpul in care se aduna recoltele. Acum, putem face bilantul ultimelor luni, pentru a vedea daca munca grea depusa a dat roade. Daca nu, atunci noul sezon ne poate motiva pentru a imbunatati rezultatele anterioare si pentru a incepe in forta sezonul rece. Din pacate, pentru multe persoane, „recolta" poate insemna si kilogramele in plus dobandite in timpul verii. In aceste cazuri, merita sa incepem toamna cu o cura de detoxifiere, CaliVita oferindu-va in acest scop produse deosebite, cum ar fi Liquid Chlorophyll, Green Care, Nopalin sau Detox Patch.

Multi ar dori sa pastreze o perioada cat mai indelungata bronzul dobandit in timpul verii. In acest sens, de un mare ajutor poate fi consumul de beta-caroten, care se gaseste in cantitati mari in morcovi, piersici si dovleac, dar putem accede la acesta si cu ajutorul unor suplimente alimentare de o calitate deosebita, cum este, de exemplu, Beta Carotene.

In cele mai multe tari, toamna incepe din nou scoala. O data cu incepera scolii, incepe si trezirea dimineata devreme, invatatul pana seara tarziu, creste nivelul de stres si oboseala. Cei mai multi elevi le considera ca „un rau necesar", dar daca privim toate acestea ca fiind niste lucruri noi, interesante, atunci totul se schimba.

Pentru imbunatatirea memoriei si capacitatilor intelectuale, CaliVita recomanda Energy&Memory si noul produs Ginkgo XC. Flavonoidele din acest produs sunt un stimulent excelent pentru circulatia periferica si contribuie la alimentarea celulelor cu oxigen si nutrienti. Din acest motiv, produsul este recomandat in mod deosebit persoanelor cu o activitate intelectuala intensa (respectiv, varstnicilor, pentru a sustine functiile cerebrale la un nivel corespunzator), dar si persoanelor care, odata cu sosirea toamnei, constata deseori racirea extremitatilor si prezinta dificultati in a se incalzi.

Odata cu inceperea scolii, imbolnavirile sunt mai frecvente in cadrul colectivitatilor. Pe langa pastrarea regulilor generale de igiena, pentru sustinerea sistemului imunitar pot fi de un real ajutor si produsele naturiste cum ar fi Bee Power, ImmunAid sau VirAgo. Daca s-a produs deja imbolnavirea si s-a recurs la tratament cu antibiotice, sa nu uitam de refacerea florei intestinale cu ajutorul suplimentului AC-Zymes, precum si de produsul probiotic complex ProbioBalance.

Treptat, vremea va deveni din ce in ce mai rece. Impotriva racelii ne putem proteja, in primul rand, imbracand haine mai groase, dar de un mare ajutor poate fi si consumul fructelor si legumelor bogate in vitamina C. In absenta unei surse proaspete de vitamina C, o alternativa va ofera gama suplimente naturale ce contin vitamina C precum C 1000, C 500, C Plus Flavonoid, Lion Kids C vitamin.

Sa nu uitam ca o alimentatie echilibrata, variata, si activitatile fizice sistematice ofera un avantaj de neinlocuit pentru mentinerea sanatatii.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole