Urmând tendinţele consumului de produse organice şi aplicând cele mai moderne tehnologii, CaliVita a creat C 1000 Plus. Megadoza de vitamina C a fost completată cu măceşe provenite din culturi organice, ceea ce sporeşte şi mai mult efectul vitaminei C. Şi toate acestea sub formă de tablete cu eliberare prelungită!

Ai nevoie de Vitamina C tot anul?

Concepţia că vitaminele trebuie consumate doar iarna este complet greşită. Modul nostru stresant de viaţă ne slăbeşte în continuu sistemul imunitar, astfel încât suntem susceptibili la infecţii pe toată durata anului. Din acest motiv, oamenii din ziua de astăzi au nevoie de vitamine mult mai mult decât în trecut. În plus, în cazul în care consumaţi o cantitate adecvată de vitamine în sezonul rece, iar apoi renunţaţi la consumul acestora imediat ce vremea se încălzeşte, riscaţi să vă confruntaţi mai târziu cu efectele drastice ale deficienţei de vitamine.

Care este soluţia, mai multe fructe şi legume proaspete? Trebuie să spulberăm încă o iluzie. Din păcate, calitatea solului se deteriorează treptat, astfel încât substanţele nutritive din produsele alimentare nu mai reprezintă decât un mic procent din ceea ce erau acum câteva zeci de ani, ca să nu mai menţionăm cantităţile uriaşe de îngrăşăminte chimice şi pesticide folosite în agricultură. Mai mult, conţinutul de vitamina C al fructelor şi legumelor pe care le punem pe masă este în continuă scădere, în funcţie de condiţiile de depozitare şi transport.

C1000 Plus: Pur si Organic

C 1000 Plus CalivitaSuntem mândri că milioane de oameni s-au ataşat de produsele de înaltă calitate cu vitamina C de la CaliVita. Însă lumea este în permanentă schimbare, iar această schimbare ne motivează să aducem şi mai multe îmbunătăţiri gamei noastre de produse, fiindcă dintotdeauna ne-am dorit să le oferim clienţilor noştri tot ce e mai bun.

Acum am combinat puritatea produselor organice cu tehnologia modernă pentru a crea C 1000 Plus, astfel încât să le oferim clienţilor noştri o doză zilnică echilibrată şi continuă de vitamina C, din surse complet naturale.

Cui i se recomandă?

  • Tuturor persoanelor, fiindcă sprijină funcţionarea sistemului imunitar.

  • Vârstnicilor şi convalescenţilor, pentru o sănătate mai bună.

  • Persoanelor care depun un efort psihic susţinut, pentru a sprijini funcţionarea normală a sistemului nervos.

  • Celor care practică un sport sau depun un efort fizic intens, deoarece asigură o formă fizică mai bună şi reduce extenuarea.

  • Femeilor aflate în perioada fertilă şi persoanelor cu anemie feriprivă, deoarece intensifică absorbţia fierului.

  • Tuturor celor care doresc să îşi menţină sănătatea vaselor de sânge, a oaselor, cartilajelor, dinţilor, gingiilor şi pielii şi care vor o protecţie sigură şi eficientă împotriva antioxidanţilor.

Ştiaţi că Albert Szent-Györgyi, cercetătorul maghiar care a primit Premiul Nobel pentru clarificarea rolului vitaminei C, a consumat 1.000 mg de vitamina C zilnic, până la sfârşitul vieţii, la vârsta de 93 de ani, şi ori de câte ori nu se simţea bine creştea doza la 8.000 mg?

Printre simptomele deficienţei de vitamina C se numără: slăbirea sistemului imunitar, susceptibilitate la infecţii, convalescenţă prelungită, vindecarea întârziată a rănilor, hemoragii gingivale, pioree, dureri musculare.

Poti achizitiona suplimenteul C1000 Plus de pe site-urile autorizate sa vanda produse Calivita supli.ro  sau cali.ro

Atenţie!

Vitamina C este termo şi fotosensibilă, fapt ce trebuie avut în vedere la depozitarea produsului. Dacă aţi suferit de calculi renali, cereţi sfatul medicului înainte de a începe să consumaţi produsul!

Compoziţie  tabletă C1000 Plus:

Vitamina C                              1.000 mg

Pulbere de măceşe organice   125 mg

Dozare: 1 tabletă pe zi

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole