Odata cu primavara mult asteptata, isi pot face aparitia si cativa oaspeti nedoriti: astenia de primavara si diverse afectiuni inflamatorii. Acestea sunt, pe de o parte, rezultatul sedentarismului din timpul iernii si, pe de alta, al unei alimentatii sarace in vitamine si fibre.

Din aceste motive, detoxifierea este foarte importanta pentru organismul uman. Daca se efectueaza de cateva ori pe an, corpul va fi capabil sa lupte mai eficient impotriva bolilor.

Toxinele pot patrunde in corp din diferite surse, inclusiv pe cale respiratorie si prin piele. Acestea provin din insecticide si pot ajunge in alimente din aerul si apa poluate, dar, de asemenea, pot fi cauzate de stres si de un mod haotic de viata.

Pentru a ne mentine sanatatea, este vital sa eliminam regulat toxinele din organism. Exista nenumarate metode de detoxifiere a organismului: cure de slabire, cure cu fructe, diete adecvate grupei sanguine, sauna, consumul de suplimente alimentare, utilizarea anumitor plante medicinale, activitatea fizica etc.

Consumati cel putin 2,5 litri de apa zilnic! Circa 500 ml de apa se evapora prin piele, iar restul de 2000 ml paraseste corpul sub forma de urina, transpiratie si in urma altor functii biologice.

Aceasta cantitate (2500 ml) trebuie sa fie inlocuita, pentru mentinerea homeostaziei organismului, iar inca un litru de apa este consumat in cadrul procesului de detoxifiere. Apa ajuta la absorbtia nutrientilor, dizolva si elimina substantele produse in cadrul metabolismului si joaca un rol important in stabilizarea temperaturii corporale (evaporare, transpiratie). In plus, ne protejeaza organele vitale, regleaza nivelul de electroni si protoni din celule si este indispensabila pentru numeroase procese fiziologice importante. Apa alcalina poate fi un detoxifiant excelent pentru organism. Aparatul Aquarion a fost creat exact in acest scop. Acest ionizator, Aquarion de la CaliVita, este capabil sa obtina apa cu PH-ul necesar reglarii organismului.

Un mod stresant de viata, administrarea de medicamente, o alimentatie necorespunzatoare, care include consumul excesiv de dulciuri, cafea, alcool si abuzul de medicamente, precum si lipsa produselor alcaline din alimentatie – toate acestea pot creste in mod exagerat productia de substante acide din organism, ingreunandu-i functionarea.

Insa aceasta situatie poate fi combatuta cu succes recurgand la protectia naturala oferita de clorofila, care are un efect alcalinizant asupra sistemului digestiv. Liquid Chlorophyll este un supliment alimentar ce contine clorofiline (sarile de sodiu-cupru ale clorofilei) extrase din lucerna si reprezinta o sursa concentrata de clorofile a si b.

Substanta activa de baza din Green Care este tot lucerna, o componenta importanta a dietelor alcalinizante. Lucerna este benefica in special pentru persoanele in varsta, fiind un detoxifiant excelent; creste performanta fizica si vitalitatea si asigura un somn odihnitor. Nopalin este un alt produs ce sprijina eficient procesul de detoxifiere.

detoxifierea de primavaraFlora intestinala este adesea expusa efectelor negative ale stilului de viata nesanatos si poluarii mediului. AC-Zymes sprijina activ functionarea sanatoasa a sistemului digestiv. Mentineti-va sanatatea intestinelor si echilibrul florei intestinale cu ajutorul tabletelor masticabile ProbioBalance.

Activitatea fizica regulata stimuleaza circulatia sangelui si functiile respiratorii (prin urmare, oxigenul si nutrientii ajung la celule mult mai usor). La randul lor, organele responsabile cu detoxifierea organismului (plamani, ficat, rinichi si piele) devin mai rezistente la toxine.

Pe langa un consum adecvat de apa, este deosebit de important sa inlocuim electrolitii si mineralele pierdute in cursul activitatilor fizice. O alimentatie echilibrata este metoda cea mai potrivita, insa suplimentele complexe cu minerale pot sprijini foarte mult acest proces. PowerMins si MagneZi B6 sunt produsele recomandate in acest scop!

Folosirea saunei si infrasaunei poate spori efectele benefice ale gamei cosmetice Aquabelle, permitand pielii sa absoarba mai bine substantele active din aceste produse. Mai mult, infrasauna combinata cu C-RX Cream poate ajuta la eliminarea celulitei.

Nu in ultimul rand, Detox Patch poate stimula circulatia, ajutand organismul sa indeparteze eficient toxinele si reziduurile.

Ritmul rapid si stilul alert de viata caracteristice secolului 21 faciliteaza patrunderea unei cantitati foarte mari de toxine in organism, zi de zi. O mare parte din aceste toxine este absorbita de organism. Produsele CaliVita sunt fabricate din ingrediente naturale si plante medicinale si, daca sunt utilizate corect, pot ajuta la procesul de detoxifiere.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole