Determinarea starii de sanatate cu aparatul de Biorezonanta SCIO are foarte multe avantaje, incepand cu un cost scazut, dureaza foarte putin (aprox.1 ora), nu se recolteaza probe de sange, nu este dureros, nu creeaza disconfort si si cel mai important nu are contraindicatii. Pot beneficia de investigatii ale starii de sanatate prin Biorezonanta inclusiv gravidele si copiii.

Aparatul de biorezonanta SCIO combina biofeedback-ul si biorezonanta cu simplitatatea tehnologiei calculatoarelor pentru produce cel mai avansat sistem de analiza a starii de sanatate a corpului omenesc. Aceasta metoda de diagnostic consta in emiterea unor unde de joasa frecventa care strabat organismul. La iesire sint inregistrate si analizate de computer pentru a se stabili starea de sanatate a organismului. Fiecare componenta a organismului (hormon , vitamina , etc. ) are o "semnatura" energetica unica data de 55 de masuratori electrice diferite care includ frecventa , voltajul , amperajul , inductia , etc.
Acest aparat de biorezonanta inregistreaza peste 8.000 de componente ale organismului astfel diagnosticindu-se orice afectiune acuta sau cronica. Programul identifica afectiunile organelor interne precum si deficitele de vitamine , minerale , oligoelemente , enzime , hormoni , etc.

De asemenea , se mai pot determina :
- intoleranta sau alergii la anumite alimente sau alte elemente;
- nivelul de hidratare si oxigenare a organismului;
- existenta virusilor si bacteriilor precum si predispozitia spre acestea;
- existenta fungilor si parazitilor sau predispozitia spre acestia;
- nivelul acizilor grasi;
- undele EEG;
- electrocardiograma EKG;
- problemele dentare si incompatibilitatea cu materialele folosite;
- nivelul de energie al organismului (aura);
- etc.

Analizind aceste elemente, aparatul de biorezonanta SCIO este capabil sa previzioneze daca organismul dumneavoastra este predispus la o anumita afectiune.

Doriti sa va verificati starea de sanatate?
Vreti sa stiti spre ce afectiuni sinteti predispusi la batrinete?

O sedinta dureaza 60 de minute si se efectueaza in zona Galati-Braila pe baza de programare .

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole