Chiar daca mai este pana cand incepe gradinita, inca de pe acum trebuie sa te preocupi de alegerea locului in care copilul tau va primi educatia, este o alegere importanta si nu trebuie facuta in graba ci cu mare atentie. Iata cateva sugestii despre ce ar trebuie sa stii inainte de a lua o decizie.

Culege informatii despre gradinite

Stii si tu ca nu toate gradinitele sunt la fel, desi toate ar trebui sa aiba aceleasi conditii si sa respecpte aceleasi reguli, pot fi diferente uriase intre o gradinita si alta.

Daca este o gradinita privata nu inseamna neaparat ca acolo vor fi cele mai bune conditii, este importanta in primul rand atitudinea si caracterul oamenilor care lucreaza acolo, de la directoare, educatoare, bucatareasa si pana la ingrijitoare.

cum alegi gradinita

Daca te-ai orientat asupra unei gradinite care intruneste conditiile stabilite, nu te opri aici: intereseaza-te indeaproape despre atitudinea educatoarelor, pastrarea curateniei, asigura-te ca locul este calm si primitor, iar copilul tau se va simti in siguranta acolo. Cauta pe forumuri si pe bloguri informatii de la mamicile care au ales deja gradinita respectiva, si chiar le poti contacta in privat pentru a afla cat mai multe detalii.

Mai multe pe lumealuijunior.ro 

foto: lumealuijunior.ro

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole