Oamenii au depus efortul necesar si au realizat un sistem de invatamant exact asa cum isi dorea Diavolul.

Copilul iubeste natura si din acest motiv l-au bagat si izolat intre patru pereti.

Copilul nu poate sa stea fara miscare si din acest motiv l-au obligat sa stea nemiscat cate 45 de minute. Cine nu reuseste, adica nu se adapteaza - are ADHD.Repede ii dam pastilute si il adaptam la normele si standartele diavolesti.

Copilul iubeste sa faca, sa munceasca, sa creeze ceva cu manutele lui, iar impotriva acestui fapt ii baga cu forta in cap tot felul de idei, ipoteze si teorii.

Copilului ii place sa vorbeasca - i-au ordonat sa taca din gura si sa asculte. 

Copilul vrea sa fie atent la o multime de lucruri - i-au ordonat sa fie atent numai la invatator. 

invatamantul diavolului

Copilul tinde sa inteleaga, sa priceapa - l-au obligat sa invete totul pederost si sa reproduca, fara a intelege ce spune.

Copilul instinctiv doreste sa cerceteze singur lumea, fenomenele si sa caute cunoasterea, dar lui ii dau totul in forma finita, de-a gata.

Copilul vrea sa descopere, iar lui ii spun ca deja totul este descoperit si ca asta au facut-o altii mai destepti inaintea lui.

In cele din urma copilul invata ceva, ce nu ar fi invatat niciodata in alte conditii. Acestea au invatat sa se prefaca si sa minta! 

Tot timpul in scoala au fost pseudoelevi, iar mai tarziu vor intra in viata sociala ca pseudooameni, pseudoprofesori, pseudocrestini, pseudopoliticieni, pseudoguvernanti, pseudo, pseudo, pseudo...adica - ca si cum. Asa incepe pseudotara, ca si cum patrioti, ca si cum romani, ca si cum muncitori, ca si cum credinciosi, ca si cum intelegatori, ca si cum buni. Viata devine ca si cum e viata. Ca si cum iubim, ca si cum traim.

Toti se prefac si macar daca s-ar preface bine, credibil, dar si prefacatoria este ca si cum. Daca macar ar interpreta, juca, rolurile sociale credibil ar fi ceva - ar fi macar demni de aplauze, dar asa totul devine un teatru de proasta calitate la care nu doresti sa asisti, dapoi sa mai si aplauzi.

Articol preluat de pe pagina Anatol Basarab

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole