Departamentul de cursuri www.bebelu.ro, alaturi Eugenia Dobrescu, fondatoarea www.diversificare.ro, organizeaza cursurile ”Diversificarea alimentatiei bebelusului” la sediul Mamagazin din Str. Alex. Serbanescu, nr. 13, bl. 7 E, sc. 1, ap. 1, sector 1, Bucuresti,în zilele de 9 si 11 aprilie 2014.

Ca proaspata mamica, cu siguranta te-ai întrebat cand trebuie sa începi diversificarea alimentatiei bebelusului,ce alimente pot fi introduse mai întai, cat de reci sau fierbinti pot fi ele, în ce cantitati sau ce ai facut astazi pentru a te apropia de visul de a creste un copil sanatos?

Cursurile organizate dewww.bebelu.ro  îti dau raspunsurile corecte!

Daca iti doresti sa cresti un copil sanatos, te invitam sa te înscrii la cursurile „Diversificarea  alimentatiei bebelusului”.

curs diversificare alimentatiei bebelusuluiVei afla cand, cum, cu ce si de ce sa începi diversificarea, scheme de diversificare, ordinea introducerii meselor si noua piramida a alimentelor, cele mai importante lucruri de stiut si facut atunci cand începi diversificarea, tabelul diversificarii pe categorii de alimente si varste sau în ce vase gatesti mancarea bebelusului.

„Diversificarea alimentatiei bebelusului a fost tema care m-a preocupat cel mai mult în primul an de viata al fetitei mele Nadia. Cu ajutorul ei am învatat foarte multe lucruri, dar poate cel mai important dintre ele a fost acela ca diversificarea înseamna joaca, cunoastere, descoperire, învatare” este concluzia Eugeniei  Dobrescu, managing mother, mama a 2 copii alaptati si „diversificati” cu succes.

Cursurile sunt astfel structurate încat mamicile pot participa împreuna cu copiii lor, alaturi de bunici, tatici sau alte persoane implicate în cresterea si ingrijirea copilului.

Înscrie-te acum la cursurile de „Diversificare a alimentatiei bebelusului” organizate de www.bebelu.ro  accesand linkul urmator.

Prețul cursului este de 150 ron/zi /curs-alegand una dintre cele doua zile de curs

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole