Alaptarea, somnul si diversificarea - trei probleme majore in primul an de viata al copilului sunt dezbatute de 4 specialisti din domeniu:

  • Irina Popescu, de la Naste cum simti moasa si consultant in alaptare: ne va ajuta cu informatii si sfaturi despre alaptare, incepand cu prima zi de viata a copilului; ne va ajuta sa trecem de puseele de crestere si de aparitia dintisorilor pregatindu-ne de pasul urmator in alimentatia bebelusului si anume diversificarea.
  • Iar Lidia Gheorghe, psihoterapeut si trainer Lamaze, ne va vorbi despre beneficiile alaptarii peste 1 an, atat fizice cat si psihologice, un subiect controversat avand in vedere procentul mic de mame care alapteaza peste varsata de 6 luni
  • Apoi, vom continua cu somnul un subiect care a provocat multe nopti albe, mai ales la parinti. Din acest motiv am invitat-o alaturi de noi pe Mona Ciurezu, de la Bebe doarme , primul consultant din Romania in somnul bebelusului. Ea ne va povesti cum putem sa ajutam bebelusul sa aiba un program de somn cat mai sanatos pentru o dezvoltare armonioasa, mai ales la bebelusii invatati sa adoarma la san.
  • La final am invitat-o pe Eugenia Dobrescu, fondatoarea site-ului Diversificare care ne va ajuta cu sfaturi pentru a avea un start cat mai corect in diversificare. Ne va invata cum sa abordam primele mese solide ale bebelusului astfel incat sa dezvoltam apetitul si curiozitatea copilului pentru noile alimente si nu in ultimul rand ne va explica ce inseamna autodiversificarea si de ce este important sa lasam copii sa descopere mancarea cu manutele lor

alaptarea somnul si diversificarea

Evenimentul prezentat de Ada Chindea, fondatoarea singurului magazin dedicat in exclusivitate alaptarii HaineDeAlaptat.ro.

Evenimentul are loc in cadrul Baby Boom, Vineri, 11 Aprilie, incepand cu ora 10, iar intrarea este libera pe baza de invitatie. Pentru mai multe informatii va invitam sa va inscrieti cu un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Partenerii evenimentului: BabyBoom, HaineDeAlaptat.Ro, De-a busilea , Soap Mill, Hero Baby Romania, Tommee Tippee Romania, Noua Luni , Motherlove Herbal Company, @mamagazin.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole