Atelierul Fistichiu este un nou atelier de creație pentru copii dedicat sărbătorii de Dragobete.

Evenimentul are loc duminică, 23 Februarie, începând cu ora 12.30 și este organizat de specialiștii în petreceri pentru copii de la BluParty.

Intrarea este liberă şi se face pe baza unei înscrieri, în limita locurilor disponibile. Atelierul va avea loc la Librăria Bastilia, din Piaţa Romană nr 5. 

Pe durata Atelierului, copiii vor învăţa povestea acestei sărbători și vor realiza accesorii și cadouri creative, specifice sărbătorii de Dragobete, îndrumaţi cu atenție de specialiștii BluParty, pe care îi puteți cunoaște aici. Toate materialele sunt asigurate de echipa BluParty.

Activitățile pentru copii din cadrul atelierului sunt recomandate copiilor cu vârste între 4 şi 8 ani.

Atelier de dragobete

Părinţii pot urmări îndeaproape copiii, în cadrul ceainăriei librăriei Bastilia.

Înscrierea la Atelierul Fistichiu se face la numărul de telefon 021.252.2003 sau trimiţând un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu subiectul 'Atelier de Dragobete'.

Părinţii sunt rugaţi să menţioneze în email numele şi data naşterii copilului.

BluParty organizează de 9 ani petreceri pentru copii în Bucureşti. Serviciile oferite cuprind programe de animaţie, spectacole şi divertisment  pentru copii, accesorii pentru decorarea locaţiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spaţiilor de joacă, ateliere de creaţie.

Contact: Denisa Dan
PR&Marketing Coordinator
T: 0722.287.906
E: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4