Cei mici își pot demonstra talentul în zona de colorat, unde cele mai bune desene vor fi răsplătite cu premii. Micuții vor avea, de asemenea, la dispoziție și zona de jocuri video, pentru a testa cele mai noi creații cu îndrăgitele personaje din filmul „Avioane” și pentru a-și exersa mișcările cu tehnologia  Wii. Fanii adevărați ai lui Stropi si Ishani vor putea pleca acasă cu un tricou desenat chiar de ei cu personajele filmului.

Numeroase alte premii constând în cărți si  albume cu stikere  vor fi oferite de sponsorii Egmont, Panini și Litera celor prezenți la întâlnirea de duminică.

Evenimentul face parte din campania de promovare a francizei AVIOANE/PLANES și a filmului AVIOANE, lansat pe marile ecrane în Romania din 6 septembrie. 

De deasupra lumii "Mașinilor" vin "Avioanele Disney," un film de animație 3D, genul comedie și aventură, care îl are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspiră sa participe într-o cursă de zbor la mari inălțimi. Dar Stropi nu este chiar făcut pentru curse — și se întămplă și să îi fie frică de înălțimi. Așa că apelează la un aviator cu experiență din marina militară, care îl ajută pe Dusty să se califice să îl înfrunte pe campionul actual în acest circuit al cursei.

Intrarea în spațiul de distracție  este liberă.

Avioane disney

Parteneri: Botosani Shopping Center, Egmont, Panini, Litera, Zooperkidz.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole