Luni, 7 aprilie 2014, va avea loc la Librăria Bastilia, conferința “Viața de cuplu înainte și după apariția copiilor”, avându-l ca invitat pe psihologul Claus Kostka. Întâlnirea se desfășoară în intervalul 18:45 - 21:00 și este un eveniment marcă al Părinți Autentici.

Oamenii se schimbă când, din a fi doar un cuplu de îndrăgostiți, aceștia se transformă în părinți”, este un citat dintr-un interviu acordat de Claus Kostka, cu ocazia prezentului eveniment. Modificarea de perspectivă pentru parteneri este inerentă atunci când în vețile celor doi apar copiii și, odată cu ei, noi nevoi, priorități, poate chiar noi reguli.

Pentru a menține o relație vie, împlinită, invitatul nostru consideră că sunt necesare trei calități cruciale, deoarece ele au toate șansele de a dezvolta un parteneriat real: compasiune, generozitate și prietenie.

Dar cu toții știm că aceste calități se dobândesc în timp, subiectul este complex și cu multe valențe iar sugestiile și exemplele practice unui specialist trecut prin multe experiențe (personale dar și prin prisma muncii sale),  sunt mai mult decât binevenite.

Claus Kostka este terapeut cu 30 ani de experienţă în lucrul cu diverse metode de terapie de cuplu, familială şi de creştere a copiilor. Conduce propriile seminarii şi oferă sesiuniindividuale de terapie şi consiliere în Germania, Canada, Franţa, Anglia şi România. Născut în 1955 în Germania, este căsătorit şi tată a 4 copii. Susţinând principiul de relaţii autentice, Claus Kostka a publicat şi cartea „Te iubesc...mai departe ce facem?”.

Claus Kostka - Viata de cuplu si copiii

Așadar, echipa Părinți Autentici vă așteaptă cu drag luni, 7 aprilie, la Libraria Bastilia din Piața Romană, pentru a-l asculta și a-i pune întrebări psihoterapeutului Claus Kostka.

Contribuția pentru această întâlnire este:

1. Bilet pentru o persoană, plata în avans prin transfer bancar: 50 RON

2. Bilet pentru o persoană, plata cash la fața locului: 70 RON

3. Bilet pentru două persoane, plata în avans prin transfer bancar: 80 RON

4. Bilet pentru două persoane, plata cash la fața locului: 100 RON

Pentru mai multe informații ȘI ÎNSCRIERI accesațihttp://www.parintiautentici.ro/parinti-autentici-15-claus-kostka/.

Persoana de contact: Mihail Mușat

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0722 21 43 88

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4