Poate că de multe ori ai experimentat nenumărate stări „gri” de frustrare, grijă, neliniște, furie, tristețe, frică, depresie, și-n toate aceste situații ai căutat soluții pentru a le depăși. Uneori ai reușit însă, probabil, de cele mai multe ori ai observat că toate aceste stări se întorc. Nu numai că revin însă intensitatea lor este amplificată și greu de suportat.

Probabil că ai căutat multe răspunsuri, mult timp, în multe locuri și, cu siguranță, pe unele chiar le-ai găsit, însă poate ai observat și că această muncă este grea, anevoioasă și costisitoare. Noi îți propunem o cale foarte simplă și eficientă prin care ai oportunitatea de a-ți integra o parte din aceste emoții, utilizând modalități inovative, metode creative și exerciții eficiente folosind doar… culori și câteva materiale-suport.

Culoarea are un rol foarte important în tot ceea ce facem: de la felul în care ne îmbrăcăm și emoția pe care o transmitem, la culoarea mașinii pe care o conducem și care ne reprezintă tipul de personalitate; de la culoarea alimentelor de pe masa din bucătărie la modificarea apetitului; de la culorile predominante ale camerei în care locuim la temperamentul celui ce locuiește acolo… așa că îți propunem câteva instrumente prin care poți integra „griul” emoțiilor tale și a te bucura de lumina și „culoarea” vieții.

integrare emotionala prin arta

_______________________________________________

TRAINERI

Cornel Pasare

Psiholog/psihoterapeut.

Membru al Colegiului Psihologilor din România și al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericsoniană,

Pasionat si implicat in procesul continuu al dezvoltarii personale, centrat pe dezvoltarea potentialului uman si a psihologiei motivationale. Cu o vasta experienta acumulata in orele de formare profesionala, dezvoltare personala si in trainingurile sustinute. Autor al programelor pentru dezvoltare personala: “ZOOM 360”, co-autor al programului complex pentru dezvoltare personala: „REINVENTEAZA-TE”.

Doina Suciu

Psiholog/psihoterapeut.

Membră a Colegiului Psihologilor din România și a Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericsoniană.

Experiență profesională şi activități conexe: terapie de cuplu şi familie; sustinerea de traininguri având ca teme: divorțul, dezvoltarea personală, doliul etc; realizator şi prezentator emisiuni radio (online şi FM); colaborator la revista „Cuvinte”, psihoterapie individuală şi de grup.

Pasionată de: exprimarea limbajului emoțional interuman, aplicarea tehnicilor de relaxare, dezvoltarea metodelor de recreere și reconectare cu natura, exprimarea emoțională prin pictură și scris, psihoterapie și consiliere psihologică.

Detalii administrative:

Înscrieri la tel.: organizator - Nicoleta Nistor 0722 201 911
sau 0763 361 522, 0753 300 314 
(Locurile sunt limitate)
Data: sambata - 19 decembrie
Ora: 10:00 am - 13:00 pm
Locație: NN Coaching and Therapy SRL, str. Domneasca nr 105, etaj 2, camera 3

https://www.facebook.com/events/511356042357458/

Investiție: 90 Ron (pentru studenți 70 Ron) (preț promoțional doar pentru luna decembrie)

 

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4