Hai și tu la primul spectacol cu baloane de săpun pe scena Palatului Național al Copiilor! 

Vă așteptăm la B WOW - cel mai inedit spectacol în care Bubble Artist Claudia Stroe te invită să te scufunzi la propriu în fascinanta și fermecata lume a baloanelor de săpun!

Bubble Artist Claudia Stroe îmbină divertismentul, arta și știința într-un spectacol de basm folosind o gamă complexă de trucuri pentru a aduce în scenă delicatețea, culorile și formele neobișnuite a baloanelor de săpun. 

eveniment show magie

B WOW by Claudia Stroe este singurul spectacol cu baloane de săpun ce îmbină o selecție de efecte ce se pot realiza cu baloane - de la sculpturi în baloane, baloane de săpun cu fum, efecte de magie, levitație, baloane gigant și curcubeu, Me în a Bubble și multe alte surprize ce vor fermeca publicul, indiferent de vârstă. 

Așadar vă așteptăm Sâmbătă, 27 Februarie 2016, ora 11:00, la Palatul National al Copiilor, Sala Mică la B WOW - o variantă de spectacol pe care nu ai experimentat-o niciodată, unde măiestria artistei va fi pusă la încercare astfel încât adevărate opere vor apărea dintr-o lume de vis – fantastică, aproape ireală. 

Eveniment facebook https://www.facebook.com/events/221317191544334/


Bilete disponibile:
- online www.bilete.ro
- oficiile Poștei Române, Magazinele Germanos 
- Casa de bilete Palatul Național al Copiilor (luni-vineri 12.00-18.00, sâmbătă 12.00-14.00) 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4