Sambata, 5 Aprilie de la ora 11, va asteptam la Trattoria Garibaldi sa ne cunoastem si sa vorbim despre cum sa incepi propria afacere.

Iar pentru ca este primul eveniment, avem surprize si multe premii pentru toate mamele antreprenoare.

Surpriza nr. 1: speaker-ul intalnirii... Ada Chindea, organizatoare de evenimente cu sau fara mamici, in cadrul GO BIG Events si detinatoarea singurului magazin online dedicat in exclusivitate alaptarii, hainedealaptat.ro ( Sustinem Alaptarea ), majoritatea dintre voi o cunoasteti de la intalnirile La Ceai cu Mamici.

Supriza nr. 2: Noi, Raluca Rizolu si Ada Chindea, cele doua mamici implicate in organizarea acestor evenimente, vom oferi constultanta gratuita tuturor mamicilor inscrise la primul eveniment, pentru urmatoarele 3 luni.

Surprize mai avem, asa ca ramaneti pe aproape sa aflati cu ce va asteptam la prima intalnire #MamiciCuTalent

Intalnire mamici cu talent

Participarea la eveniment este in valoare de 35 lei daca se plateste in avans sau 45 lei in ziua evenimentului, iar pentru confirmarea participarii va asteptam cu un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va asteptam sa ne cunoastem si sa pornim pe acest drum al antreprenoriatului impreuna, pentru ca un sistem de sustinere bine pus la punct este cel mai important lucru atunci cand pornesti o afacere!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4