Bucureşti, 1 septembrie 2014 – Toamna începe rodnic anul acesta, în mijlocul naturii şi al artiştilor, la cea de-a 14-a ediţie a evenimentului „Grădina cu Artişti”, pe 6 şi 7 septembrie.

Parcul Grădina Icoanei se va transforma, pentru două zile, înlocul de întâlnire al artiştilor şi meşterilor pasionaţi, al celor care vor să le admire creaţiile şi al tuturor copiilor care vor să înceapă şcoala cu cele mai vesele şi mai originale rechizite.

De la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă, tradiţionala expoziţie cu vânzare de podoabe şi obiecte handmade le va cuprinde pe toate.

Artizanii şi artiştii prezenţi la Grădina cu Artişti abia aşteaptă să le spună vizitatorilor povestea obiectelor pe care le realizează şi să le împărtăşească din pasiunea lor pentru handmade şi artă.

Ne pregatim de scoala

Evenimentul îi are alături şi de data aceasta pe prietenii de la Creative Arts, care îi vor pregăti pe copii de şcoală la ateliere de decorat şi accesorizat rechizite, le vor antrena creativitatea la ateliere de colaje şi desene cu frunze şi seminţe şi le vor testa spiritul de echipă în cadrul Jocurilor Copilăriei.

O noutate la ediţia din această toamnă este expoziţia de cărţi şi reviste de benzi desenate realizate de ilustratorul Mihai Ionuţ Grăjdeanu. Copiii vor fi încântaţi să îl cunoască pe Legendel, să descopere istoria prin imaginile pline de culoare din “Legendele Dacilor” şi “Dacia Ilustrată” şi să participe la ateliere de benzi desenate.

Pe lista invitaţilor la Grădina cu Artişti îi găsim şi pe copiii din trupa de dans Rall’s Band, care ne vor încânta cu talentul şi coregrafia lor, dar şi pe prietenii de la Desculţ în iarbă, care ne vor îndemna să ne relaxăm păşind liberi prin iarbă, dar şi să iubim şi să ajutăm căţei simpatici.

Păstrăm şi câteva momente surprinză pentru ediţia de toamnă a Grădinii cu Artişti, pe care le vom dezvălui tuturor celor care vin în parcul Grădina Icoanei din Bucureşti pe 6 şi 7 septembrie, între orele 11:00 şi 20:00. Intrarea la eveniment este liberă.

Programul activităţilor la Grădina cu Artişti:

Sâmbătă, 6 septembrie:

11:00-20:00 – Expoziţie cu vânzare de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni

11:00-20:00 – Expoziţie cu vânzare de benzi desenate realizate de Mihai I. Grăjdeanu

11:00-20:00 – Demonstraţii de sticlărie – realizare de obiecte din sticlă

11:00-13:00 – Atelier de pictură cu frunze susţinut de Creative Arts

13:00-14:30 – Atelier de benzi desenate pentru copii susţinut de Mihai I. Grăjdeanu

17:00  – Moment de dans cu Rall’s Band

17:00-19:00 – Atelier de decorat creioane susţinut de Creative Arts

Duminică, 7 septembrie

11:00-20:00 – Expoziţie cu vânzare de bijuterii, accesorii şi decoraţiuni

11:00-20:00 – Expoziţie de benzi desenate realizate de Mihai I. Grăjdeanu

11:00-20:00 – Demonstraţii de sticlărie – realizare de obiecte din sticlă

13:00-14:30 – Atelier de benzi desenate pentru copii susţinut de Mihai I. Grăjdeanu

11:00-13:00 – Atelier de creativitate susţinut de Creative Arts - copăcei din role de carton

17:00-19:00 – Atelier de colaje pe coperţi de cărţi susţinut de Creative Arts

17:00 – Moment de dans cu Rall’s Band

Grădina cu Artişti este un eveniment organizat de Media Events & Entertaining cu sprijinul Primăriei Sectorului 2 şi îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la activităţi artistice şi ateliere de creaţie. Totodată, în mijlocul aglomeraţiei cotidiene, „Grădina cu Artişti” doreşte să ofere tuturor o alternativă de petrecere a timpului liber în natură, în unul dintre cele mai intime şi mai relaxante locuri din Bucureşti – parcul Grădina Icoanei.

Mai multe informaţii despre evenimentul Grădina cu Artiṣti se găsesc pe site-ul evenimentului: gradinacuartisti.ro.

Pentru informații de presă, vă rugam contactați: Georgiana Sfârlea, 0722 425 703, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Gradina cu artisti

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole