„Coana Chirița” le promite copiilor, dar și părinților, o oră plină de haz în cadrul acestui spectacol de teatru. Interpretarea actorilor, muzica inspirată și textul actualizat îi vor purta pe micuți în vremurile de demult, atunci când toată lumea se lupta pentru îmbogățire. Piesa reuneşte cele mai celebre replici ale lui Alecsandri, fiind o trecere prin majoritatea pieselor care o au pe Chirița ca personaj principal.

„Coana Chirița” se laudă și cu prezența unor personaje precum Calipsâța, fata care visează la Moulin Rouge, Guliță care povestește în stilul său caracteristic ce a văzut prin Europa, Musiu Charles care  se strecoară în casa Chiriței și creează numai încurcături și Bărzoi, soțul Chiriței care își dorește să îi facă mereu pe plac soției. Cei care vor da viață personajelor hazlii sunt Isabela Oancea, Mihai Paun, Anton Mihail, Luminita Vologa și Lucian Tatu.

Așadar sâmbătă, 27 aprilie, copiii și părinții lor sunt așteptați să își petreacă o oră plină de haz alături de Coana Chirița, la cinematograful Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City. 

teatru pentru copii Coana Chirita

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole