Iata ce declara aceasta:

 

Fumatul afecteaza trei elemente esentiale: vascularizarea locala, inervatia locala şi un factor catalizator, o enzima la nivelul vaselor peniene care duce la formarea principalului mediator al erectiei - monoxidul de azot (NO). Concentratia acestei enzime (care are un efect similar pastilei de Viagra) este net scazuta datorita fumatului, de aici si problemele de fertilitate.

"In urma cu un an am facut un studiu foarte detaliat pe 450 de subiecti barbati, a caror performanta erectila a fost testata cu ajutorul injectarii de papaverina. Acesta este un test extrem de folosit, care conduce la dilatatia reflexa a vaselor din corpii cavernosi ai penisului, declanşand erectia ori de cate ori este posibil. Am constatat ca subiectii tineri, care erau psihogeni, ar fi trebuit sa reactioneze pozitiv deoarece sistemul anatomic si functional era bine pus la punct. Ei bine, s-a observat, ca toti marii fumatori testati, care fumau zilnic peste 20 de tigarete, au raspuns ca si cum vascularizarea locala ar fi fost afectata, desi erau tineri si nu aveau alti factori de risc: nu erau hipertensivi sau diabetici, nu aveau modificari a concentratiei grasimilor in sange. Concluzia in urma acestui studiu este ca fumatul reprezinta un factor de risc esential, alaturi de varsta, ateroscleroza, modificrea grasimilor in sange, diabetul zaharat. Aceasta a fost dovada clara ca fumatul reprezinta cauza problemelor de eractie la barbati."

Fumatul afecteaza anual 430.000 de americani, adica de trei ori mai mult decat numarul de pasageri ai unui Boeing care s-ar prabuşi in fiecare zi. Si 15% din rata mortalitatii este determinata in Franta de tabagism. Indirect, prin complicatiile sale, tigara "omoara" anual mai multe femei decat cancerul de san.

Poti reduce efectele fumatului folosind produsul naturist Smokerade, acesta este un produs destinat fumatorilor ce are ca efect reducerea efectelor fumatului. Smokerade poate fi gasit in reteaua de distributie Calivita.

Faptele vorbesc singure: pentru o placere de un moment trebuie platit un pret foarte mare - sanatatea si chiar viata.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole