Se apropie cu pași repezi noaptea de Revelion, iar dacă ai copii, știi că planificarea unei serii de activități potrivite pentru cei mici poate face această seară și mai specială pentru întreaga familie. Iată câteva sugestii pentru a crea un program distractiv și sigur pentru copii în această noapte magică.

1. Petrecere în familie: O Afacere de Echipă

Implicați întreaga familie în organizarea evenimentului pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. Decorați casa împreună cu elemente tematice de Revelion pentru a construi anticiparea și excitația.

2. Jocuri și Activități Interactive: Distracție Garantată

Organizați jocuri distractive care să implice toți copiii. De la jocuri de societate până la concursuri cu premii mici, asigurați-vă că fiecare copil se simte parte a petrecerii. Pregătiți un colț cu materiale de artă pentru a-i încuraja să creeze propriile decorațiuni pentru petrecere.

3. Bufet Tematic: Gustări Delicioase

Pregătiți un bufet cu gustări sănătoase și tematice. Mini-sandvișuri, fructe colorate și băuturi non-alcoolice pot transforma masa într-un moment distractiv și delicios.

4. Maraton de Filme: O Nopate de Relaxare

Selectați câteva filme potrivite pentru copii și organizați un mic maraton de filme. Adăugați paturi și perne pentru a crea un mediu relaxant și confortabil pentru toată lumea.

revelion copii

5. Countdown și Foc de Artificii în Miniatură: Momentul Așteptat

Organizați un countdown la miezul nopții, poate chiar înainte pentru cei mai mici, și bucurați-vă de un foc de artificii în miniatură în curte sau pe balcon. Asigurați-vă că această activitate respectă reglementările locale privind utilizarea artificiilor.

6. Sezam de Dans: Mișcările Lor Grozave

Organizați o mică petrecere de dans unde copiii pot să se distreze și să-și arate mișcările de dans. Un moment de distracție și expresie creativă!

7. Mesaje și Resoluții: Vise pentru Noul An

Aducerea unei cutii în care fiecare copil poate scrie o mică resoluție sau un vis pentru noul an poate fi o activitate emoționantă. Pregătiți o mică ceremonie pentru a împărtăși aceste gânduri și speranțe cu întreaga familie.

8. Pregătirea pentru Culcare: Momentul Odihnei

Dacă petrecerea se întinde până târziu, pregătiți un spațiu confortabil pentru copii să doarmă sau să se odihnească. Un mic colț al liniștii pentru cei mici care s-au distrat din plin.

Cu puțină planificare și creativitate, poți transforma noaptea de Revelion într-o experiență memorabilă pentru copii și întreaga familie. Sărbători fericite și un An Nou plin de bucurii!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole