Se apropie vacanța de iarnă și, cu ea, momentul perfect să creezi amintări de neuitat alături de copilul tău. În loc să lăsați timpul să treacă în fața ecranelor, iată câteva activități captivante pe care le puteți încerca pentru a vă bucura împreună de această perioadă magică.

Activități în Aer Liber:

1. Construiți un Om de Zăpadă Memorabil

Amintește-ți de zilele tale de copilărie și construiește un om de zăpadă. Faceți această activitate împreună și nu uitați să vă pozați în spatele lui pentru amintiri haioase.

2. Săniuș


Scoateți saniile și bucurați-vă de zăpadă într-o escapadă la săniuș. Asigurați-vă că locul aleles este sigur și aproape, iar copilul tău va avea parte de distracție garantată.

3.  Patinoar

Închiriați patine și mergeți la cel mai apropiat patinoar. Este o oportunitate minunată pentru a vă dezvolta abilitățile de echilibru și a vă distra împreună.

4. Construiți un Iglu


Împreună, construiți un iglu din zăpadă suficient de mare încât să încapă mai mulți oameni în interior. Aprofundați această activitate explorând cultura eschimoșilor și stilul lor de viață.

5. Jocuri Creatoare cu Zăpada

Luați-vă o pauză de la construitul omului de zăpadă și jucați-vă cu zăpada. Scrieți-vă numele sau creați forme amuzante pășind în zăpadă și comparați-vă mărimea palmelor și a corpurilor.

6. Concurs de Om de Zăpadă


Organizați un concurs pentru a vedea cine poate construi cel mai rapid, cel mai amuzant sau cel mai original om de zăpadă. O idee distractivă pentru petrecerile de iarnă cu prietenii.

 

Gândiți-vă la activități pe care le-ați dorit întotdeauna să le faceți, dar nu ați avut timp. Fie că este vorba de activități de familie sau individuale, faceți o listă și puneți-le în practică în timpul acestei vacanțe.

Fiecare activitate este o oportunitate de a vă apropia mai mult de copilul tău și de a crea amintiri care vor dura o viață întreagă. Ce alte activități îți propui pentru vacanța de iarnă? Spune-ne ideile tale și bucurați-vă de această perioadă magică împreună!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole