O baie moderna va impresiona intotdeauna printr-un design minimalist si simplu, astfel ca trebuie sa optam pentru obiecte sanitare in acelasi stil, pentru a crea un efect unitar al intregii incaperi, dar si pentru culori sau alte elemente decorative simple si cu bun gust. Atunci cand va doriti o baie moderna trebuie sa stii ca nu exista reguli stricte pentru amenajarea acesteia, ci mai degraba puteti opta pentru orice fel de gresie si faianta doriti, pentru orice tipuri de obiecte sanitare sau pentru orice culori, doar sa tineti cont de cateva tendinte de amenajare, la moda in aceasta perioada.

Astfel, va propunem 10 idei de care sa tineti cont pentru a va amenaja o baie moderna:

Cada freestanding

Fara indoiala, modelul de cada freestanding reprezinta o alegere ideala pentru o baie moderna, acest model de cada de baie fiind unul pe cat de simplu, pe atat de elegant si rafinat, obiect sanitar pe care il gasiti si la neakaisa. Atunci cand baia dumneavoastra dispune de suficient spatiu, achizitionarea unei cazi freestanding este necesara, mai ales daca va doriti sa creati si un efect deosebit al intregii incaperi.

 

Vas wc suspendat

Potrivit nu doar pentru o baie moderna, ci si pentru economirea spatiului, un vas wc suspendat reprezinta o alegere buna pentru baile de apartament sau pentru cele mici unde este necesara eficientizarea cat mai buna a spatiului disponibil. In general, un vas de wc suspendat are rezervorul incorporat sau ingropat in perete, ceea ce inseamna ca acesta nu deranjeaza vizual si creeaza in acelasi timp si un aspect estetic placut.

 

Culori puternice si tari

Desi poate nu sunteti adeptii culorilor puternice, mai ales atunci cand vine vorba de amenajarea bailor, trebuie sa stii ca tot mai multi designer de interioare recomanda utilizarea culori tari pentru persoanele care isi doresc o baie moderna. Fie ca este vorba de negru sau de diferite nuante de gri, fie ca va plac mai mult nuantele de albastru inchis, cert este ca indiferent de alegere, aceste culori puternice se vor combina foarte bine cu restul obiectelor sanitare, conferind un aspect unic al baii.

 

Elemente de lemn integrate in decor

In general, lumea se fereste de utilizarea lemnului in baie din cauza umiditatii ridicate, insa dintr-o baie moderna nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma elementele din lemn sau obiectele decorative confectionate din acest material. Fie ca de vorba de un blat de lemn, fie ca optati pentru piese de mobilier din lemn, trebuie sa stiti ca nu veti da gres cu aceste elemente decorative.

 baie moderna

 

Obiecte sanitare in culori inchise

Cand vine vorba de obiectele sanitare dintr-o baie, alegerea lor poate fi destul de dificila, mai ales atunci cand dorim sa imbinam functionalitatea acestora cu aspectul lor estetic. Pentru o baie moderna, cu accente minimaliste, alegerea unor obiecte sanitare in culori inchise cu siguranta va capta atentia tuturor si va impresiona intr-un mod placut, astfel ca puteti opta pentru astfel de produse de la neakaisa.

 

Alegerea mozaicului pentru amenajarea baii

Mozaicul este o idee deosebita pentru bai si creeaza un efect special, astfel ca in zilele noastre tot mai multe persoane opteaza pentru acesta. Important este ca atunci cand alegeti culorile pentru mozaic sa le asortati foarte bine cu restul culorilor regasite in gresie si faianta, precum si cu restul obiectelor sanitare din baie. Odata ce ati ales mozaic pentru baia dumneavoastra veti avea certitudinea ca incaperea respectiva va impresiona placut pe oricine ii va trece pragul.

 

Obiecte sanitare din ceramica

Fara indoiala, ceramica este definite elegantei si a simplitatii, astfel ca acest material se potriveste de minune pentru o baie moderna. Puteti opta pentru numeroase obiecte sanitare din ceramica, asa cum se gasesc si la neakaisa, sau puteti achizitiona doar placi de gresie si faianta confectionate din ceramica, in functie de preferinte. Indiferent de alegere insa, efectul creat va fi unul inedit, mai ales pentru faptul ca ceramica este potrivita in amenajarile minimaliste.

 

 

Lavoar pe blat

Ideea unui lavoar pe blat, mai ales pe un blat de lemn, este tot mai des intalnita pentru a amenaja o baie moderna deoarece creeaza in intreaga incapere un efect cald si confortabil, datorita culorilor naturale ale lemnului. Puteti achizitiona numeroase modele de lavoare de la firme precum neakaisa, in functie de preferintele dumneavoastra sau in functie de spatiul disponibil in baie, iar blatul de lemn poate fi comandat cu usurinta intr-un atelier de tamplarie. Pentru un plus de eleganta, se pot opta si pentru diverse obiecte sanitare sau piese de mobilier care au in componenta si lemn.

 

Elemente decorative sau piese de mobilier cu metal

Metalul nu este sub nicio forma un material pe care sa il utilizam in amenajarea unei locuinte, insa in ultima perioada tot mai multe persoane opteaza pentru metal in decorarea unei bai moderne sau pentru a crea un efect unic al intregii locuinte. Combinarea metalului ale unor piese de mobilier cu obiecte sanitare simple va crea un efect deosebit al baii, iar optarea pentru cateva culori inchise va fi cu adevarat uimitoare.

O iluminare adecvata

O baie moderna are nevoie nu doar de obiecte sanitare impecabile, ci si de o iluminare adecvata, mai ales atunci cand oglinda din baie reprezinta si principalul element pentru machiajul de zi cu zi al femeilor. Becurile de diferite forme si modele, asa cum se gasesc si la NeaKaisa, reprezinta o alegere optima pentru o baie moderna, mai ales ca acestea se pot combina in numeroase feluri, pentru a crea un efect inedit.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4