Daca este o ocazie deosebita pentru una dintre prietenele tale si vrei sa o surprinzi cu o piesa vestimentara drept cadou si nu te poti decide asupra culorii, ar trebui sa tii cont de zodia in care s-a nascut. Fiecare zodie are anumite culori si nuante preferate, asa ca zodiacul te va ajuta sa nu dai gres. Daca stii ca adora bijuteriile (cunosti vre-o femeie ce nu le adora?) ai putea sa te ghidezi tot dupa zodiac, fiecarei zodii i se potriveste o anumita piatra semipretioasa sau pretioasa si o combinatie de pietre. Daca vrei sa cada pe spate cand vede bijuteria poti sa consulti fetele de la signdesing.ro ce vor analiza in detaliu harta astrologica si vor face cele mai bune recomandari.

Cadouri pentru femeia Berbec

Un accesoriu verde este perfect pentru un cadou pe care sa il oferi unei femei din zodia Berbec. Daca preferi un alt tip de cadou, ofera-i bijuterii sau orice alte accesorii care contin si ametist.

cadoul potrivit pentru fiecare zodie

Cadouri pentru femeia Balanta

Nu dai gres daca ii oferi un top albastru sau vernil. Balanta prefera nuantele pastelate, marine, culori care le evidentiaza si care le confera si o anumita stare. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care le oferi bijuterii cu prietre pretioase, in special daca acestea au elemente de coral, smarald, jad, opal sau chiar marmura.

Vezi ce cadouri li se potrivesc la restul zodiilor pe woman2woman.ro

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole