Timpul pare ca trece extrem de repede. Parca mai ieri am ajuns de la spital cu bebele mic in brate si astazi este un piticot in toata regula. Varstele copilariei sunt deseori trecute cu vederea de catre parinti, insa pentru copii, fiecare experienta reprezinta un punct in plus la experienta.

Trecerea timpului are si darul de a ne reaminti sa oferim cadouri cel putin din cand in cand sau la ocazii speciale. Ideal este sa nu ne surprindem ca suntem in cautarea unui cadou doar din obligatie. Pentru a ne aminti cum trebuie ales si daruit un cadou putem sa ne intoarcem in timp cu ajutorul copiilor.

Ce reactie au copiii atunci cand primesc un cadou? Momentul in care asteapta curiosi si privirea cu ochii mari spune totul. Pare ca dureaza o vesnicie acest moment in care freamata curiozitatea in jur pana la deschiderea pachetului atent ornat. Oare cati dintre adultii din ziua de astazi mai sunt atenti la aceste detalii pretioase cand vine vorba despre daruirea cadourilor?

Pentru a incepe cu pasi marunti aceasta calatorie in arta de a darui cadouri, un magazin specializat in acest sens este o solutie ideala. Un punct de reper accesibil publicului larg este pe www.giftexpress.ro.

Cum readucem bucuria de a darui?

Se spune ca puterea unui cadou este fara limite. De cele mai multe ori este calea de a deschide inimi si de aduce oamenii mai aproape. Atunci cand este achizitionat un cadou, in special daca destinatarul este un strumf zglobiu este bine sa ne punem intrebarea pentru cine este cu adevarat cadoul.

Explicatia acestei intrebari nu este la intamplare si psihologii sunt de acord cu faptul ca unii parinti ofera cadouri de care nu au avut ei parte in perioada copilariei si nu sunt atenti ce isi doreste cu adevarat propriul copil.

cadouri pentru copiii giftexpress

In niciun caz nu se recomanda compensarea lipsei de afectiune sau lipsa prezentei prin cadouri, deoarece acest lucru poate avea urmari grave pana si in viata de adult. Se ajunge usor la ideea ca orice poate fi cumparat, cu atat mai mult sentimentele – acestea fiind contextul ce declanseaza ideea.

Actul de a darui cadouri este o deprindere usoara, astfel cei mici ofera daruri parintilor, acestea fiind reflectia recunostintei si iubirii fata de acestia. In adevaratul sens al cuvantului, asa ar trebui vazuta oferirea unui cadou si nu ca pe o obligatie.

Asadar, in cele ce urmeaza vor fi prezentate diferite modele de cadouri ce se pot oferi copiilor in functie de varsta, de pe www.giftexpress.ro. Poate in acest fel se face o schimbare de perceptie in momentul cand dorim sa oferim un cadou.

Cadourile pentru copii – surse de inspiratie la Giftexpress

La fel ca pentru orice cadou este necesara urmarirea catorva aspecte. În cazul copiilor diferentierea cadourilor este simpla si face referire la categoriile pentru fetite si baietei in special.

Personajele din desenele animate sunt modele pentru cei mici. Fetitele, in prezent sunt mai cochete, ceea ce inseamna ca o posetuta sau jucariile cu imprimeuri ale personajelor din Frozen sunt o alegere care va aduce cu siguranta zambete largi si bucurie.

In categoria special dedicata se pot regasi articole diverse, atat practice, de tipul lenjeriilor de pat si ghiozdanelor, cat si dintre cele dedicate jocurilor specifice varstei.

Cadourile preferate de baietei sunt masinutele, eventual cele cu imagini din filmul animat Masini sau Minions. Acestea se regasesc în diferite variante pe www.giftexpress.ro, in categoria Cadouri pentru baieti.

Pentru copiii mici, care nu pot sa faca diferenta intre jucarii, articolele de plus colorate si muzicale sunt o alegere la indemana. Copiii cu varste pana in 2 ani sunt atrasi in mod deosebit de forme, sunete, culori, iar modele de pe www.giftexpress.ro acopera o gama larga de tipuri de jucarii.

Cadourile practice pot reprezenta o bucurie atat pentru parinti, cat si pentru copii. Prosoapele imprimate sau lenjeriile de pat cu imprimeuri din desenele preferate sunt o solutie de a impaca ambele tabere.

Si cum vacanta de vara nu a luat sfarsit, o piscina gonflabila, cu siguranta va fi atractia principala. Fie ca este vorba despre curtea personala sau cea a bunicilor, veselia va fi la cote maxime in fiecare zi de vara.

Este important sa ne orientam atentia spre nevoile altor oameni. Cadourile sunt un motiv sa ne regasim altruismul si in acelasi timp bucuria de a oferi. Un exemplu mai potrivit de surprindere a acestui sentiment de fericire este momentul in care oferim un dar copiilor. Pe www.giftexpress.ro se regasesc variante diverse de produse atat pentru cei mici, cat si pentru copiii din interiorul celor mari.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole