Inainte de plecarea in vacanta este necesar ca parintii sa puna la punct toata vacanta pana in cele mai mici detalii. De asemenea, parintii trebuie sa ia in calcul ca orice bebe este fragil si se poate imbolnavi foarte usor. In acest sens este indicat sa aibe foarte mare grija de el si eventual daca stiu ca este mai bolnavicios sa mearga in prealabil la medic pentru un consult de specialitate.

Dupa stabilirea locului unde doriti sa plecati in vacanta este indicat sa intocmiti o lista cu toate lucrurile care va sunt necesare pe toata perioada petrecerii vacantei. De asemenea, daca va deplasati cu masina este recomandat sa conduceti cu foarte mare atentie deoarece bebelusul dumnevoastra se afla acolo in spate ( bineinteles in scaunul special creat pentru el ). Nu este voie sa plecati in vacanta cu masina daca nu aveti scaunul auto pentru copil. Acest lucru este imperios necesar, deoarece siguranta copilului este pe primul loc.

Trebuie precizat faptul ca bagajul care il luati cu dumneavoastra nu trebuie sa fie extrem de voluminos incat sa va ocupe foarte mult spatiu. Totodata in acele bagaje trebuie sa intre absolut toate lucrurile necesare copilului si dumneavoastra.

Bagajul de vacanta pentru bebe

bagajul de vacanta pentru bebeBody-urile reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie puse in bagaj. Acestea sunt necesare pentru ca cel mic le murdareste extrem de rapid. In acest sens este recomandat sa impachetati mai multe.

Bluzita si pantalonasii sunt si ei foarte necesari atunci cand plecati in vacanta. Nu conteaza faptul ca este vara, copilul este mai sensibil si poate raci destul de usor, chiar daca este vara pot fi si zile mai reci, si poate iesiti si la o plimbare noaptea cand este rece, asa ca e bine sa aveti in bagaje si haine pentru astfel de situatii.

De asemenea, parintii nu trebuie sa uite de patura, sac de dormit si desigur astrenuturile celui mic ( inclusiv pernuta pe care bebelusul doarme atat de bine ).

Jucariile sunt si ele extrem de importante atunci cand plecati in vacanta. De exemplu doriti sa stati la plaja cateva ore, iar copilul are foarte multa energie si nu puteti sa stati linistiti, iar o jucarie potrivita il tine ocupat, ar fi indicat sa puneti in geanta in primul rand jucariile preferate dar si cateva jucarii noi, daca mergeti la plaja neaparat un set de jucarii pentru nisip. Doar asa copilul va avea o ocupatie, iar voi va puteti bronza linistiti.

Caruciorul poate fi necesar, va ajuta sa va simtiti mai confortabil, mai ales cand aveti chef de o plimbare relaxanata in aer liber si nu vreti sa aveti tot timpul ceva in brate, de asemenea cand luati masa, il puteti lasa se joace in carucior. Atunci cand va plimbatiu si este soare, este recomandat sa-I atasati o umbreluta care sa-l apere pe micut.

De asemenea, mai aveti nevoie de produse de igiena: servetele umede, scutece, creme etc. Pe langa igiena este foarte importanta si alimentatia. In acest sens este indicat sa luati cu dumneavoastra cateva cutii de lapte praf, ceaiuri sau orice mananca bebelusul. Deoarece este vorba despre bebelus, nu trebuie sa uitati nici de biberoane, olita sau castronelul lui din care mananca.

Accesoriile pentru plaja, crema solara, sapcuta de soare, o mini piscina pe care sa o umpleti cu apa si sa o tineti langa voi, colacel pentru inot adaptat varstei lui 

Pregatiti in geanta si trusa de medicamente de prima necesitate, un termometru, pompita pentru desfundat nasucul si restul.

Acestea ar fi produsele minime care trebuie luate cu dumneavoastra atunci cand doriti sa mergeti intr-o vacanta impreuna cu bebelusul. Daca toate conditile de mai sus sunt indeplinite, tot ceea ce trebuie facut este sa va simtiti bine.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole