Unaele din cele mai apreciate croaziere de lux de pe Mediterana sunt acele croaziere ce au escale in Italia-Spania-Franta.

Cel mai cunocut itinerariu este: Genova, Cannes, Ibiza, Mahon, Olbia, Salerno, Genova. In afara de acesta puteti alege varianta din Civitavecchia, La Spezia, Marsilia, Palma de Mallorca, Valetta, Trapani.

Pretul pentru o croaziera pe ruta Italia-Spania-Franta pentru 8 zile poate incepe de la aproximativ 300 euro.

Aveti ocazia sa vizitati porturile faimoase din Savona, Napoli, Palma de Mallorca si Marsilia. Nava de croaziera pune la dispozitia dumneavoastra o serie de servicii si facilitati din cele mai moderne astfel incat calatoria va fi relaxanta, confortabila si de neuitat. Sunteti cazat intr-o cabina proprie, aveti acces la bar, restaurante, la evenimentele organizate pe vas, la centre de spa, piscine, sali de gimnastica, dans etc. Copiii se vor bucura de locuri special amenajate de joaca, vor fi in grija animatorilor astfel incat toata familia se va putea relaxa si va putea sa aiba parte de o vacanta de odihna si distractie.

Pe ruta Italia - Spania - Franta exista foarte multe obiective de vizitat, toate minunate, unice, originale. Astfel in Savona puteti vizita Cetatea Priamar, Galeria de Arta, Turnul Ghibelline, Toretta, Palazzo Della Rovere, precum si Catedrala di Nostra Signora Assunta. Mai departe, tot in Italia, dar la Napoli nu trebuie sa ratati Catacombele di San Gennaro, Teatrul San Carlo, Complexul Santa Chiara, Palatul Regal, Piazza Prebistrito, Capela San Severo precum si castelul Ovo.

Croaziera Italia - Spania - Franta

In Spania, La Palma de Mallorca puteti alege sa mergeti in vizita la Castelul de Bellver, in Centrul istoric, la Muzeul Satului, la parcul Acvatic Aqualand, Palatul regelul Sancho sau la Catedrala de Mallorca, o constructie extraordinara realizata in stil gotic. Tot aici se afla una din cele mai adanci pesteri din lume respectiv Pestera Dracului. La Muzeul de Arta veti putea admira operele de arta ale celor mai faimosi pictori spanioli Picasso, Dali si Miro. Palma de Mallorca este capitala insulelor Baleare si reprezinta anual una din destinatiile cele mai apreciate de catre turisti. In Barcelona trebuie veti vedea fantana din centrul orasului, sa treceti pe La Rambla si sa admirati creatiile celebrului Gaudi.

In Franta veti ajunge in minunata Marsilie, un oras incarcat de istorie, unde veti avea ocazia sa vizitati Biserica Notre-Dame de la Garde. De aici veti putea admira tot orasul. Puteti merge apoi la arcul de triumf Porte d'Aix, un monument impresionant. Daca sunteti in cautare de relaxare si liniste alegeti sa va plimbati prin Parcul Borely. Daca ajungeti in portul vechi veti putea vedea formatiunile de calcar Calanques. Pentru cei care prefera sa viziteze bisericile, puteti alege Manastirea Sfantul Victor care este si un loc cu o incarcatura istorica impresionanta. Este cea mai veche biserica din Marsilia. Daca ajungeti in portul vechi treceti si pe la Palatul Longchamp care se afla in apropiere.

Compania MSC Cruise pune la dispozitia clientilor sai cele mai apreciate vase de croaziera pentru aceasta ruta. Este vorba despre MSC Sinfonia, MSC Musica, MSC Preziosa, MSC Lirica. MSC Cruise garanteaza tuturor turistilor care se imbarca pe unul din vasele companiei ca vor avea parte de calitate, confort, siguranta, cea mai buna mancare, preturi exceptionale si vor putea vizita cele mai importante obiective turistice din tarile in care acosteaza nava.

Daca v-ati dorit mereu sa vizitati aceste tari, sa le cunoasteti mai bine, sa intalniti oameni noi si obiceiuri interesante, daca va doriti o calatorie placuta la bordul unei nave de lux, daca sunteti in cautare de liniste si relaxare sau din contra doriti distractie si un aer proaspat in viata dumneavoastra atunci alegeti o croaziera Italia- Spania - Franta.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole