Se spune ca lungimea degetelor arata ce tip personalitate ai. In cazul meu este surprinzator de adevarat!

Se pare ca in ultima vreme, indiferent in ce parte ma uit, dau peste stiita care ma anunta ca iar s-au descoperit anumite lucruri bizare si de multe ori neplacute.

Dar, pentru prima data de ceva vreme, stiinta aduce in prim plan cateva descoperiti care nu sunt doar placute, dar si de-a dreptul amuzante.

Potrivit studiilor recente, daca sunteti in cautarea unui test precis de personalitate, este suficient doar sa va priviti mainile - mai exact degetul inelar. Se pare ca lungimea degetului inelar arata cantitatea de testosteron la care am fost expusi in uter. Cu cat acest deget este mai lung sau mai scurt, cu atat semnificatia este mai mare.

Stiam deja ca palmele pot dezvalui multe informatii despre noi insine, dar nu stiam ca si degetele pot arata aceste lucruri. Chiar daca am citit ceva despre chiromantie am fost destul de sceptica cand am aflat pentru prima de aceasta corelatie, dar cand m-am uitat la rezultatele mele si a celor din jurul meu, am fost foarte uimita. 

Pentru a vedea mai exact ce spun mainile despre dumneavoastra, comparati-va lungimea degetelor de la mana cu imaginile de mai jos.

Pentru a afla ce spun degetele despre personalitatea dumneavoastra, indreptati mana stanga si comparati-o cu imaginile de mai jos. Daca aveti degetul inelar mai lung decat cel aratator inseamna ca aveti o mana "tip A". Daca indexul este mai mare insa decat degetul inelar atunci aveti o mana "tip B". In fine, daca inelarul si aratatorul au aceeasi lungime, inseamna ca vorbim despre o mana "tip C".

Cum sunt degetele dumneavoastra? Cand aflati exact in ce categorie va incadrati, faceti click pentru a vedea rezultatele.

Mana "TIP A" inseamna ca sunteti fermecator!

lungime degete personalitate

Flitrati des, iar ceilalti raspund pozitiv acestui flirt? Acest lucru se intampla probabil pentru ca aveti degetul inelar mai mare decat cel aratator. Straluciti de incredere si farmec, asa ca tindeti sa va asumati mai multe riscuri. Unii oameni ar putea spune despre dumneavoastra ca sunteti putin agresiv, dar daca stiti exact ce doriti, de ce sa nu actionati in mod corespunzator? Daca nu va regasiti in aceasta descriere, s-ar putea sa fie timpul sa faceti unele schimbari in viata dumneavoastra, pentru ca degetele spun altceva! Profesiile perfecte in acest caz ar fi soldat, agent de vanzari si manager.

Mana "TIP B" inseamna ca sunteti un lider innascut!

Personalitatea si lungimea degetelor de la mana

Va considerati o persoana de incredere? Daca aveti degetul aratator mai mare decat inelarul, atunci raspunsul dumneavoastra ar trebui sa fie "sigur ca da". Aveti un talent din nastere de a conduce. In situatii dificile, va descurcati rapid si sunteti dornic de a-i ghida pe toti pe drumul corect. Sunteti temperat si increzator, iar oamenii va apreciaza pentru aceste lucruri.

Daca nu sunteti de acord cu aceasta descriere, atunci genele dumneavoastra spun ca ar trebui sa faceti o reevaluare, pentru ca sunteti innascut sa tineti fraiele in mana. Profesia ideala in acest caz ar fi de politician, autor de carti de auto- aparare sau profesor.

Mana "TIP C" inseamna ca sunteti un bun comunicator!

legatura intre degetele de la mana si personalitatea

Cei din jur va impartasesc des cele mai mari secrete chiar daca nu va cunosc foarte bine? Probabil pentru ca aveti degetul inelar si cel aratator de aceeasi lungime. Sunteti o persoana echilibrata care tinde sa asculte de doua ori si sa vorbeasca o singura data, iar oamenii sunt atrasi de acest lucru. Ii faceti pe cei din jur sa se simta confortabil si apreciati atunci cand au mare nevoie de acest lucru. Sunteti linistit, plin de compasiune si primitor.

Daca nu va regasiti in aceasta descriere, atunci este timpul sa va uitati la propria personalitate si sa va gasiti partea echilibrata, mai spirituala. Degetele  dovedesc ca aceasta se afla acolo, in sufletul dumneavoastra. Profesia ideala in aceasta situatie ar putea fi de asistent medical, asistent social sau terapeut.

La tine ce tip de personalitate a iesit? Se potriveste?

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole