Toate femeile viseaza sa aiba un par lung si frumos. Dar nu toate avem rabdare ca acesta sa creasca! Din fericire s-au inventat extensiile de par, o solutie rapida pentru o podoaba capilara de invidiat.

Primul lucru pe care trebuie sa-l alegii in momentul in care te hotarasti sa-ti pui extensii este urmatorul: naturale sau sintetice? Raspunsul preferat: naturale. Chiar daca sunt mai scumpe, rezultatul este mai bun deoarece extensiile din par natural reactioneaza ca si parul adevarat sunt mai usor de intretinut. Se pot spala, peria, vopsi, intinde, ondula…

Alegerea extensiilor de par se poate face si in functie de modul de montare. In functie de modul de montare exista numai putin de patru categorii de extensii de par: cu clip-on, cu microring, impletite sau cu adeziv.

Dupa ce te-ai hotarat la tipul de extensii pe care il vrei intri pe un site specializat cum ar fi Divisima.ro sau dream-hair.ro si alegi culoarea pe care ti-o doresti, chiar daca extensiile se pot vopsi e preferabil sa cumperi din prima extensii la culoarea pe care ti-o doresti.

montare extensii par

 

Cum se pun extensiile cu clip-on?

Extensiile cu clip-on sunt cele mai accesibile tipuri de extensii. Procedura de aplicare este extrem de usoara, le poti aplica chiar si tu, acasa. Ai nevoie de un pieptene cu ajutorul caruia sa separi suvitele de par pentru a putea pregati locurile in care extensiile cu clip-on vor fi aplicate. Fiecare mesa este prevazuta cu clame care au rolul de a le fixa pe parul natural fara sa-l ingreuneze. Aplicarea acesui tip de extensii incepe de la ceafa in ceea ce priveste mesele de par prevazute cu cate doua clipsuri urcand progresiv pana la mijlocul capului unde mesele de par sunt prevazute cu 3 clipsuri. Dupa, urmeaza aplicarea meselor de par pentru tample prevazute cu un singur clips. Vezi aici cum arata extensiile clip-on.

Cum se aplica extensiile impletite?

Daca nu vrei ca parul sa iti fie deteriorat de adezivi, opteaza pentru extensiile impletite. Montarea acestora este destul de simpla: se va impleti un spic de-a lungul scalpului o mesa de par dupa care extensiile se ataseaza de aceasta. Impletitura poate slabi de aceea, procedeul trebuie refacut la 2-3 luni.

Cum se monteaza extensiile microring?

Extensiile cu microring se monteaza doar de un stilist. Acestea se monteaza prin fixarea ineluselor pe suvita de par. Extensiile cu microring rezista o luna-doua.

extensii de par

Cum se monteaza extensiile cu cheratina sau adeziv?

Procedura prin care se monteaza extensiile cu adeziv este denumita micro-bonding. Parul este spalat si uscat dupa care se iau suvite subtiri de par, cat mai aproape de radacina parului, lipindu-se extensia cu ajutorul adezivului. Adezivele sunt pe baza de cheratina sau ceara. Extensiile cu cheratina rezista pana la 6 luni iar cele cu adeziv pe baza de ceara pana la 3 luni. Cele cu cheratina nu afecteaza firul de par. Fasiile de la baza extensiilor sunt facute din cheratina, si aceasta va hrani in profunzime firele de par de care sunt prinse, este recomandat sa cumperi doar extensii ce au cheratina de calitate.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole