Vreau și eu fericirea ta! - nu o replică spusă cu voce tare, dar un mod de a gândi.

El și ea, un cuplu fericit. Apare în cadru o altă femeie, care poate fi cunoștința ei, cunoștința lui (care nu l-a văzut până de curând în această ipostază de bărbat care poate face atât de fericită o femeie) sau o persoană cu care niciunul dintre ei nu a mai interacționat până acum dar cu care, datorită unor conjuncturi încep să petreacă timp împreună.

Această femeie este fascinată de relația celor doi, la început plonjează în fericirea lor și se bucură de ceea ce ei doi reprezintă.

Femeia din relație, entuziasmată că cineva îi percepe fericirea, îi împărtășeste secrete și o primește cu brațele deschise în viața ei (sau cumva în relația ei).

Acum apare “în scenă” alegerea pe care o ia cealaltă femeie. De multe ori aceasta se face inconștient.

familie antrenament primavara

Multe femei își vor dori fericirea pe care o are iubita bărbatului, fără să își dea seama că acea relație este așa frumoasă pentru că cei doi muncesc pentru fericirea lor și pentru că întâlnirea dintre ei este irepetabilă. Chiar dacă ea va face eforturi să îi ia locul iubitei, nu va îndeplini aceleași condiții ca să aibă parte de aceeași fericire. Și am văzut câteva cazuri așa.

Și mai există puținele femei care îi vor aprecia pe cei doi împreună și se vor bucura pentru ei. Și poate chiar îi vor susține, așa cum condițiile și interacțiunea o cere. Aceste femei știu că există o fericire pentru fiecare.

PS: bineînțeles că în cazul femeii se poate afla și un bărbat, dar am impresia că aceștia sunt mult mai cerebrali și nu sunt așa ușor ademeniți de o fericire închipuită. Ei gândesc și trăiesc diferit astfel de experiențe.

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole