La conceperea cremelor de faţă de zi şi de noapte şi a loţiunii demachiante Aquabelle, pe lângă substanţele active naturale (cum ar fi uleiul de avocado, jojoba şi măsline), am cerut ajutorul ştiinţei moderne şi, astfel, a luat naştere gama exclusivistă de îngrijire facială cu apă sărăcită în deuteriu (ASD).

Clienţii fideli ai gamei Aquabelle, au decis să îşi împărtăşească experienţele cu tine:

Am folosit toată gama Aquabelle încă de la introducerea pe piaţa românească: demachiant, cremă de zi şi cremă regeneratoare de noapte. Demachiantul curăţă foarte bine pielea, hidratează şi protejează excelent după plajă, crema de zi hidratează, iar crema regeneratoare este foarte utilă în sezonul rece, protejează foarte bine împotriva frigului şi regenerează pielea. Prin conţinutul de apă sărăcită în deuteriu, împiedică degenerarea la nivelul pielii, ajută la refacerea pielii după dermatite de contact şi sunt foarte utile pentru tenul sensibil şi iritat. Prin conţinutul de ulei de jojoba, menţin tinereţea şi elasticitatea pielii. Dacă doriţi să rămâneţi mereu frumoase şi tinere, folosiţi toată viaţa cu încredere gama de cosmetice Aquabelle.”

Ionela Bădilă, SPM, România

Cosmetice AquabelleProdusele de înfrumuseţare CaliVita m-au impresionat imediat, chiar de la prima folosire, şi sunt foarte satisfăcută de ele până în ziua de astăzi. Eu una sunt foarte pretenţioasă când vine vorba de îngrijirea pielii. Îmi plac toate cremele Aquabelle, fiindcă protejează foarte bine pielea şi hidratează excelent. Am încercat multe produse şi trebuie să recunosc că gama de creme de faţă Aquabelle, spre deosebire de alte produse cosmetice, s-a dovedit a oferi o îngrijire perfectă, chiar şi în cazul în care aplici o cantitate foarte mică, un strat subţire de cremă. Alte creme de faţă trebuie aplicate de multe ori pe zi sau în cantităţi semnificativ mai mari pentru a obţine acelaşi efect de piele îngrijită. În trecut am avut probleme cu senzaţia de piele întinsă, un simptom evident de piele uscată. De când folosesc cosmeticele Aquabelle, această senzaţie de disconfort a dispărut complet. Crema regeneratoare Aquabelle reprezintă o bază excelentă pentru aplicarea fardurilor şi are grijă de pielea mea întreaga zi. Loţiunea demachiantă Aquabelle îmi curăţă delicat, dar eficient pielea înainte de culcare, iar crema hrănitoare Aquabelle are un efect puternic de hidratare pe durata întregii nopţi. Produsele cosmetice Aquabelle au un parfum foarte plăcut, foarte important pentru mine, pentru că nu vreau să »port« un miros neplăcut pe faţă. Produsele cosmetice CaliVita sunt tot ce are nevoie pielea mea pe parcursul întregului an – vara, când este expusă la soare şi căldură, dar şi iarna, pentru a mă proteja de frig şi alte condiţii atmosferice, care pot afecta calitatea pielii mele. Recomand cu toată căldura cosmeticele Aquabelle tuturor femeilor care îşi doresc o piele netedă şi strălucitoare!”

mag. Maja Krašovec, Slovenia

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4