Mesoliftul este un tratament de medicina estetica, conceput pentru a tonifia si a face pielea ferma. Se aplica, in general, pe fata pentru a reda un ten mai luminos, datorita injectiilor cu un amestec pe baza de minerale si vitamine.

Ce este Mesoliftul?

Mesoliftul este un tratament de mezoterapie aplicat pe pielea fetei. Medicul face o serie de injectii mici in piele (in zona) dintr-un amestec de vitamine, oligoelemente si mai ales de acid hialuronic fluid. Scopul este de a stimula oxigenarea locala si producerea de colagen.

La ce se foloseste?

Mesoliftul este facut pentru a da un aspect mai putin tern pielii, dar, de asemenea, si pentru o reducere a liniilor fine. In general, mesoliftul reda fermitate pielii. Printre zonele cele mai frecvent tratate sunt fata, dar, de asemenea, gatul si decolteul.

Derularea si pretul interventiei

mesoliftulO sedinta de mesolift dureaza aproximativ 15 minute, timp in care medicul injecteaza doze mici de produs cu o seringa clasica, echipata cu un ac mic sau poate folosi un pistol special conceput pentru mezoterapie. Pretul unei sedinte de injectii variaza in functie de medic si produsele folosite si costa intre 60 si 150 de euro. Tratamentul poate durea un pic din cauza numarului mare de injectii mici. Unii practicanti recomanda aplicarea unei crema anesteziante pe piele inainte de tratament.

Durata si contraindicatii ale tratamentului.

Sfaturile pot varia in functie de medic, dar, in general, este recomandat sa se efectueze patru sesiuni cu un interval intre ele de 15 zile. Mentinerea rezultatelor necesita o sesiune lunara sau la fiecare doua luni. Frecventa acestor sesiuni depinde, de asemenea, de ceea ce doreste fiecare persoana consultata.

Nu se recomanda tratamentul, in general, pentru persoanele care iau anticoagulante, din cauza riscului de sangerare. Inainte de o sesiune, pielea nu ar trebui sa prezinte infectii cutanate. Exista riscul de sangerari usoare, vanatai sau umflaturi pentru doua-trei zile dupa tratament. Exista, de asemenea, riscul de alergie la oricare dintre produsele injectate. Mesoliftul nu este recomandat pentru femeile gravide.

Articol de Antoneta Barbu

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole