In fiecare an, cautarea unui costum de baie care sa iti vina perfect la plaja este o adevarata bataie de cap: sutienul prea mic, slipul te face sa pari plinuta... Cu ajutorul catorva stafuri adaptate morfologiei tale, poti gasi costumul de baie care sa iti vina perfect.

Morfologia in "H" :

Prea slaba ? Poti sa porti aproape orice, cu conditia sa fie feminin !
Mai plinuta ? Pune accentul pe decolteu optand pentru un costum de baie intreg, culoare mata. Poti alege si un costum de baie 2 piese, cu conditia sa renunti la boxerii sau la chilotii prea mulati. Nu vor face decat sa taseze silueta. Mai multe costume de baie intregi aici!

costum de baie intreg cu decolteu adanc

Detalii in magazin!

costum de baie intreg cu tinte

Detalii in magazin!

Morfologia masculina, numita si "triunghi inversat" :

Pentru a echilibra silueta si a-i da o alura mai feminina, opteaza pentru costumele de baie 2 piese, cu boxeri cu talie inalta. Vor alungi picioarele, vor ascunde abdomenul pentru un efect optic si vor creste volumul soldurilor. Vezi costume de baie in doua piese aici!

 costum baie cu boxeri talie inalta

Detalii in magazin!

 costum baie 2 piese morgan

Detalii in magazin!

Morfologia para :

Daca ai soldurile late si umerii ingusti, opteaza pentru bikini. Pentru a nu atrage atentia asupra soldurilor, alege un sutien forma balconet care va da un aspect de bust generos. Un sutien triunghi legat dupa gat va infrumuseta umerii. Slipul cu talie joasa si fundite va armoniza silueta. Vezi costume de baie aici!

 

 costum de baie marko linda black

Detalii in magazin!

 costum de baie cu bikini

Detalii in magazin!

Morfologia in "8" :

Ai sansa sa porti orice. Atentie insa la costumele de baie intregi. Croiala lor trebuie sa fie perfect realizata pentru a aplatiza formele si a acoperi adanciturile. Vezi un costum de baie aici!

costume baie diana

Detalii in magazin! 

Costum de Baie Errol

Detalii in magazin! 

Sper ca ti-am fost de ajutor sa alegi un costum de baie ce ti se potriveste.

Articolul este preluat de aici. 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole