In pragul unui eveniment atat de important precum nunta, se pune atat de mult accent pe alegerea rochiei ideale incat multe mirese uita in totalitate faptul ca dupa ziua nuntii urmeaza noaptea nuntii, careia ar trebui sa ii dea cel putin la fel de multa importanta. Lenjeria intima pentru mirese are un rol crucial in completarea rochiei alese, facand diferenta nu doar in modul in care arata rochia, ci si in felul in care mireasa se simte pe tot parcursul zilei, motiv pentru care si acest detaliu trebuie planuit cu mare atentie.

Ce este mai important, sex appeal-ul sau confortul?

Multe mirese considera ca pentru o singura zi din viata lor pot lasa confortul deoparte, pentru a arata absolut incantator atunci cand petrecerea se incheie si raman doar cu partenerul. Este adevarat ca lenjeria aleasa se poarta doar 24 de ore, dar este vorba de cele mai lungi 24 de ore din viata oricarei femei, iar noaptea nuntii trebuie sa fie incununarea unei zile perfecte din toate punctele de vedere. Un disconfort pronuntat datorita lenjeriei de lux alese poate strica momentele importante ale zilei.

A opta pentru confort nu inseamna neaparat a alege ceva mai putin sexy. Pentru fiecare tip de corp si pentru fiecare tip de rochie exista si lenjeria de mireasa ideala, care pune in evidenta corpul in modul cel mai favorabil, fara a fi incomoda. De aceea, este recomandat ca lenjeria de lux sa fie trecuta pe lista alaturi de rochie si accesorii, pentru ca viitoarea mireasa sa aiba tot timpul necesar pentru a gasi modelul ideal.

lenjerie intima mireasaMateriale

O alta decizie importanta este cea a materialului, iar acesta trebuie ales in primul rand in functie de anotimp. Pentru nuntile din timpul verii, matasea sau bumbacul sunt variantele ideale, pe cand dantela si materialele sintetice pot provoca disconfort la temperaturi ridicate. In cazul nuntilor tinute in anotimpurile reci, bustierele si corsetele sunt optiunile ideale ce ofera si sustinerea necesara si plusul de confort termic.

Culoarea

Culoarea lenjeriei miresei si a accesoriilor depinde foarte mult de stilul si materialul rochiei. In cazurile in care o portiune din corset sau sutien risca sa apara de sub rochie la miscari mai bruste, este totusi recomandata o lenjerie de culoarea pielii, care sa nu atraga la fel de mult atentia in cazul unor astfel de accidente. Desi cremul si culoarea pielii sunt optiuni ce pot fi luate in considerare in anumite situatii, albul este aproape intotdeauna cea mai fericita alegere. Albul lenjeriei de calitate pune in valoare orice tip de piele si sugereaza o eleganta suava de care ar trebui sa se poata bucura orice mireasa.

Toate aceste detalii se pot rezuma in cel mai simplu sfat cu putinta, lenjeria intima aleasa trebuie sa fie cea potrivita pentru fiecare mireasa. Scopul acesteia este nu doar sa puna corpul in valoare, ci si sa dea un boost de incredere si un plus de indrazneala celei care o poarta. Lenjeria mireselor este gandita pentru a le face sa se simta cat mai speciale, de aceea fiecare femeie ar trebui sa aleaga stilul care i se potriveste atat corpului, cat si personalitatii, astfel incat sa se simta sexy, increzatoare si frumoasa in cea mai importanta zi din viata sa.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole