Să nu cazi în capcana de a-ţi spune că dacă tu nu te iubeşti, atunci cine altcineva o s-o facă!

În schimb, iată câteva lucruri pe care ai putea să ţi le spui ţie însuţi pentru a crea o scurtătură printre paşii de mai sus, pentru iubirea de sine:

  • Sunt doar om. Oamenii fac greşeli. Este ok.
  • Deja am încercat să-i ofer o formă rezonabilă. Nu ar trebui acum să încerc s-o fac perfectă.
  • Ţin la mine. Asta nu înseamnă că sunt egoist pentru că ţin şi la ceilalţi.
  • Este corect să mă iubesc pe mine însumi pentru că mă ajută să empatizez şi să creez o legătură mai puternică cu partenerul meu.
  • Pot sta cu sinele meu emoţional în iubire şi în grijă, aşa cum aş face-o cu cel mai bun prieten.

Pun pariu că ţi s-a întâmplat şi ţie să începi o zi posomorât fără să fii în stare să-ţi dai seama ce te-a adus în acea stare.

relatii fericite cu angela nutu

Uneori, ai putea ajunge într-un punct în care eşti prea dur cu partenerul, fără să fie vina lui. Iar ei se pot întreba, uneori cu voce tare, ce este în neregulă cu tine.

Emoţiile tale sunt acolo pentru a-ţi spune ce este ok şi ce nu. Emoţiile tale conţin mesaje cheie. Dar dacă eşti prea ocupat/ă să mergi înainte, lăsându-te pe tine deoparte, ai putea sfârşi prin a rata toate acele lucruri. Aşadar, ascultă-te pe tine, ascultă mesajele pe care emoţiile încearcă să ţi le transmită.

Nu ignora persoana care nu te lasă oriunde te-ai duce. Este posibil să te ţii departe de cea mai mare iubire pe care o poţi vreodată revendica. Aceea persoană și iubire ești tu însuți/însăți.

Poti descoperi mai multe la in programul construit special pentru femei demarat de Angela Nutu "RELAȚII FERICITE PENTRU FIECARE FEMEIE!" . Mai multe detalii http://angelanutu.com/grup/

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole