Nu trebuie să fii narcisist ca să te iubeşti. Trebuie doar să treci peste ruşine şi să înveţi să te iubeşti din nou.

Şi este un lucru foarte uşor de făcut dacă urmezi aceşti 3 paşi:

1.Acceptare. În primul rând, dă-ţi seama că, fiind fiinţe umane, avem atât puncte slabe cât şi puncte forte. Nu te-ai născut Dumnezeu. Vei face întotdeauna greşeli. Ca toţi ceilalţi, vor fi întotdeauna lucruri în viaţa ta de care să nu fii mândru. La un moment dat în vieţile noastre, cu toţii ezităm şi eşuăm. Să accepţi acest adevăr universal este primul tău pas. Ai putea practica mindfulness pentru a construi această atitudine de acceptare.

2.Perfecţionismul. În al doilea rând, trebuie să ştii că este un exerciţiu fără sens să încercăm să ne construim pe noi înşine ca persoane perfecte. Perfecţionismul nu reuşeşte niciodată. Nu ne iese pentru că nu se termină niciodată. Nu ne permite să ne bucurăm de bucuria niciunei reuşite. Ştiai că perfecţionismul poate duce la procrastinare în mod obişnuit? Aşadar renunţă la perfecţionism. Spune-ţi “Opreşte-te” şi treci la următorul lucru important.

3.Auto compasiunea. În cel de-al treilea rând, deschide-ţi inima şi permite-ţi să fii binevoitor cu propriul tău sine. Tratează-te cu compasiune. Auto compasiunea înseamnă să fii binevoitor cu tine însuţi în faţa situaţiilor dificile şi a eşecurilor personale.

Cum sa te iubesti din nou cu Nngela Nutu

Auto compasiunea înseamnă de fapt:

  • Să-ţi pese şi să îi înţelegi pe ceilalţi
  • Să nu te judeci sau să te pedepseşti
  • Nici să ascunzi, dar nici să fii deprimat în legătură cu emoţiile dificile.

Oamenii cu auto compasiune au parte de mai multă fericire, optimism şi satisfacţie în vieţile lor. De asemenea, ies pe primul loc în ceea ce priveşte inteligenţa, înţelepciunea şi curajul în faţa sorţii.
Aşadar, în loc să fii unul dintre cei care se critică pe ei înşişi, fii unul dintre cei care sunt binevoitori cu ei înşişi.

Cu cât te iubeşti mai mult, cu atât mai bune devin încrederea, capacităţile romantice şi şansele de supravieţuire. Oamenii care se iubesc pe ei înşişi îşi creează obiceiuri bune şi activităţi sănătoase. Fac mişcare fizică în fiecare zi, dorm bine şi au conexiuni sociale minunate.

Poti descoperi mai multe despre acest subiect in programul construit special pentru femei demarat de Angela Nutu "RELAȚII FERICITE PENTRU FIECARE FEMEIE!" . Mai multe detalii http://angelanutu.com/grup/

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole