Modul in care rezolva barbatii conflicte difera de modul in care rezolva femeile conflicte. In timp ce barbatii au de obicei o confruntare de testosteron, femeile au un mod "mai pasnic", iar de obicei conflictul dureaza si depaseste problema discutata, femeile mergand pe distrugerea reputatiei.

Asta am observat pe pielea mea, o femeie care primeste un refuz acumuleaza resentimente si poate sa nu uite ani de zile, in timp ce un barbat chiar daca reactioneaza nasol pe moment, la 10 minute dupa a uitat.

Aestea sunt niste diferente ce nu sunt atat de social create precum se postuleaza, acelasi comportament observandu-se in comunitati izolate si are de-a face cu diferentele hormonale si nu numai.

Intr-o societate din ce in ce mai efeminata, unde modul masculin de a rezolva conflicte e blamat, plus mediul online care nu permite atata eliberare de testosteron, asta poate duce la prelungirea unor conflicte si mai ales la atacarea reputatiei unor indivizi pornind de la o parere proasta sau prost exprimata.

cum se seduce femeia barbatul

Fenomenul este mult mai prezent in upper middle class, unde barbatii au fost educati sa isi reprime reactiile de testosteron. Pe termen lung acest comportament produce efecte nocive, cresc sansele sa apara nazistii sau criminalii in serie sau violatorii. Sa-ti negi natura din cauze sociale duce la niste frustrari in barbati despre care nu se discuta deloc. Femeile in continuare prefera barbati plini de testosteron, de la care simt forta si protectie, desi declara ca nu. Astfel barbatii educati incep sa aiba succes redus la femei, comportandu-se din ce in ce mai mult intr-un mod necaracteristic.

In mediile in care femeile lucreaza cu barbati, barbatii neputand rezolva conflictele cu femei in modul in care rezolva conflicte cu barbatii, genereaza noi comportamente si conflicte interioare noi, care pot fi mult mai nocive decat cele initiale. Femeile incep sa priveasca barbatii cum privesc alte femei, din moment ce modul lor de rezolvare al conflictului in corporatie e similar, si atunci avand termen de comparatie de obicei colegii lor, uita ca sunt barbatii care merg in razboi sau dezgroapa fire de inalta tensiune. Din cauza experientei incomplete, de aici apar niste teorii feministe care nu au substanta, pentru ca se refera la niste cazuri biased intanite fenomenologic in interactiunile lor cu astfel de tipuri de barbati, insa si acesti barbati, in momentele cruciale, se comporta tot ca niste barbati, iar femeile au de multe ori un soc.

PS: Probabil unele persoane vor interpreta aceasta microsinteza ca fiind una anti femei, dar greseste. E maxim antifeminista.

Sursa: Tiberiu Jakab

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4