Totul a început când cineva ţi-a spus că iubirea de sine este egoistă. Chiar dacă poate ai argumentat împotriva acestui lucru sau nu, el oricum şi-a găsit calea profundă către subconştientul tău.

Probabil uneori te-ai simţit vinovat în legătură cu faptul că te iubeşti pe tine însuţi. Apoi ai crescut într-o ruşine toxică. Ai încetat să te mai vezi ca pe un prieten. Nu ai putut să-ţi ierţi greşelile. Te-ai învinovăţit şi te-ai criticat. Ai petrecut ore în şir judecându-te şi analizându-ţi toate greşelile.

relatii fericite angela nutu

Ţi-ai pierdut chiar toată empatia pentru tine însuţi. Undeva pe parcursul drumului, chiar ai depăşit limita. Apoi au urmat auto-pedepsele.

Este o tragedie a vremurilor noastre că atât de mulţi dintre noi nu ştiu cum să-i ajutăm pe cei care nu se mai iubesc pe ei înşişi.

Şi aceasta este probabil o ironie. Putem ajuta la pansarea rănilor a doi oameni diferiţi, dar nu le putem arăta cum să facă asta de unii singuri. Din cauza acestei vine pe care o purtăm în minţile noastre – mitul că iubirea de sine este iubire egoistă.

Poti descoperi mai multe despre acest subiect in programul construit special pentru femei demarat de Angela Nutu "RELAȚII FERICITE PENTRU FIECARE FEMEIE!" . Mai multe detalii http://angelanutu.com/grup/

 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole