Mici trucuri in bucatarie pe care ar trebui sa le stii
O gospodina cu experienta stie zeci de trucuri pentru ca mancarurile sa ii iasa mai...
Dificultate: usor
Timp de preparare: 15 min
Timp de coacere: 10 min
Este gata in 25 min
320 g carne de vita
4 chifle
3 galbenusuri
4 felii de cascaval sau branza pentru hamburger
2 muraturi dulce si acre (de exemplu gogosari), taiate in felii subtiri
4 lingurite de ketchup
4 lingurite de mustar dulce
2 frunze de salata verde spalate, taite in fasii subtiri
4 felii de rosii
ulei de floarea soarelui
sare
piper
1. Amestecati carnea si galbenusurile de ou. Se condimenteaza cu sare si piper. Se imparte compozitia in 4 parti egale si sub forma de fripturi usor aplatizata. Se ung cu ulei la exterior si apoi se incalzeste o tigaie.
2. Atunci cand este foarte incinsa, se pune carnea si se lasa se sa maroneasca 2-3 minute pe fiecare parte.
3. Se taie chiflele pe jumatate si se prajesc usor in tigaie sau in intr-un prajitor de paine.
4. Cand carnea este gata, se pune o felie de branza pe fiecare bucata, se acopera tigaia si se lasa asa timp de 30 de secunde.
5. In interiorul fiecarei chifle se pune putin ketchup, mustar un pic dulce, se aranjeaza rosiile feliate, marinate si salata, apoi carnea cu branza si se inchide painea.
6. Degustati-l imediat.
Pofta buna!