Bumbo este creatorul primului scaunel in care bebelusilor le este permis sa stea in sezut din momentul in care reusesc sa isi sustina singuri capsorul, el oferindu-le acestora o noua perspectiva asupra mediului inconjurator si in acelasi timp reprezentand un nou set de maini pentru cel care ingrijeste bebelusul, oferindu-i acestuia libertate de miscare in timp ce supravegheaza copilul. 

Cei de la Bumbo au dezvoltat o serie de produse complementare, realizate din acelasi material ca si scaunelul, adica spuma poliuretanica de densitate scazuta, care confera un confort deosebit copiiilor.

adaptor toaleta bumbo

Adaptorul de toaleta este deasemenea unic datorita materialului din care este fabricat si a formei sale care stimuleaza bebelusul. In majoritatea tarilor europene acesta este folosit de la o varsta foarte frageda, inlocuind cu succes olita. Pentru a creea un produs complet Bumbo a lansat si Treapta de acces la toaleta si la chiuveta urmarind acelasi design care imita labele elefantului. 

scaunel si olita bumbo

Produsele avand design asemanator si aceasi textura faciliteaza inceperea antrenamentului la toaleta atunci cand sunt folosite de un bebelus care a avut un scaunel Bumbo anterior. 

Inaltatorul pentru scaun Booster, este produs din aceasi spuma poliuretanica de densitate scazuta, fiind usor de curatat si de transportat, acesta fiind premiat in urma cu cateva luni ca fiind cel mai iubit Booster al anului. 

Inaltator scaun booster

Diversitatea culorilor face din produsele Bumbo un accesoriu atat foarte util cat si vesel si placut. 

Gama de produse importate de firma noastra include scaunelul pentru bebelusi in 8 variante de culoare, adaptorul pentru toaleta si treapata in 3 variante de culoare si inaltatorul de scaun in 6 variante de culoare.

ISTORIA BUMBO

Istoria Bumbo incepe in primavara anului 1996, cand Johan Buitendach a observat ca nepotului sau de doar 7 saptamani Daniell era foarte curios si adora sa priveasca in jurul lui, dar inca era prea mic pentru a sta in fundulet. Pentru a il ajuta bunicul il inconjura cu perne pentru a-l sprijini sa stea in fundulet … dar Daniell se înclina într-o parte.

Find inventator Bunicul Johan a gasit o solutie geniala: dintr-o bucata de polistiren, a creat un scaunel cu spatar si manere laterale pentru auto-sussinere. Acest scaunel il ajuta pe Daniell sa stea in sezut fara sa mai cada: si asa s-a nascut Bumbo!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole